20130430

Har precis fått hem det nya bokföringsprogramet. Yey! Hoppas det är enkelt. Får kolla mer på det imorgon eller något, nu ska jag ut och rida innan jag ska åka till Skövde och fira valborg.. Fortfarande inte så mycket lust till det, men det kommer väl ändras hoppas jag..

20130430

 
Jag tänkte på en orange såg. Guess that makes me abnormal

20130429

 
Everything else in the world is fake
 
 

20130429

Årets GHSshopping

Rosa lindor
Nya boots eftersom jag är för snål för att köpa riktiga knäskydd
Maskkoll
Pälsglans


20130429

Är på extremt dåligt humör idag. Skyller på en massa olika anledningar. Har inte lust att göra nått annat idag mer än ligga på soffan i fosterställning. Men nu har jag käkat middag, ska ut till hästarna snart, dom får mig alltid på bättre humör oavsett hur skit allt är


20130428

Jag vinner aldrig nått men TADAAAA!!! Ska bli skitkul att få grejerna och testa! Hade tänkt att jag skulle tvätta Pajs man och svans på i veckan, men nu får jag ju vänta tills det kommer. Hoppas verkligen det får allt riktigt vitt och fint så min jakt på det perfekta schampot är över..
 

20130428

Jag gillar inte saker jag inte förstår

20130428

Hemma igen. Är ju som alltid kul att vara i Göteborg, men det är ändå alltid så skönt att komma hem. Hinner ju alltid börja sakna dom där hästarna så mycket. Paj var inte så sur som jag trodde hon skulle vara när jag kom hem heller. Hon brukar bete sig lite stött om jag vart borta länge, men nu kom dom båda när jag ropade på dom. 
 
Har i alla fall haft en bra helg. Hittat det jag skulle ha på mässan och träffat massa folk. Sånt kan ju vara trevlig.
 

20130426

Hittade dom ultimata transportskydden. Skyddar HOVEN och har perfekt passform. Finns på biltema höhö


20130426

Är i Göteborg hos Carro och ska snart börja gå mot Scandinavium. Sitter och leker med hennes katter lite fram tills dess, dom är så sjukt söta!


20130424

Har gjort en to do-lista med saker som ska vara klara ikväll/imorgon. 
Hittills har jag lyckas pricka av exakt NOLL punkter. Det går framåt..

20130424

Är helt galet trött. Vill typ inte göra något annat än att gå och lägga mig och sova i ett par år.
Att det är kvalificerat skitväder gör ju inte saken bättre heller...
 
Nåväl. Har i alla fall kommit en rätt bra bit på väg med alpackorna. Tror nästan jag blir klar ikväll. Eller ja, jag MÅSTE bli klar ikväll eftersom det ska skickas vidare imorgon och jag åker till Göteborg över helgen..
 
Vart på sommarjobbsintervjuv idag också och får veta hur det blir nästa vecka så håll en tumme! 
 
Imorgon är det den måntliga CSNdagen också. Lagom till GHS, yeah!

20130423

Nej det blev inte mycket gjort idag egentligen. Meeeeeeeen imorgon har jag mer press på mig och då jobbar jag bättre. Förhoppningsvis

20130423

Vänliga fransmode, kom icket till Sverige
 
 
 
 
 

20130423

Alltså dom här jävla alpackorna. Hittar absolut noll motivation att skriva något om dom över huvud taget! Borde ju känna mig lite piskad av att det ska skickas vidare på torsdagkväll men jag åker till Gbg då så jag måste alltså ha det klart på torsdagförmiddag... Suck och stöööööööööööön... Allt är verkligen roligare än det just nu
 
Men dom är ju rätt bra söta ändå dom små liven
 

20130423

Klar med skolan för idag. Hade litteraturseminarium om djurskyddslagar. På slutet satt vi dock och disskuterade hur naken man ska få vara i sitt eget hem utan att riskera att bli polisanmäld för sexuellt ofredande. Inte alls off topic...
Ska skriva lite om alpackor och sen åka och hämta hö. Förhoppningsvis det sista inför sommaren. Kommer ha tre hagar att variera mellan iår och det är ju bra så förhoppningsvis kommer betet räcka rätt långt. Även att Kajsa ska få ha munkorg på sig en stor del av tiden också, är ju inte precis så att hon behöver lägga på sig något...

20130422

Hur kommer det sig att det är så lätt att fastna på Ebay... Finns så mycket fint som jag bara skulle vilja ha om jag ägde lite mer pengar.. Nå nu får jag dock nöja mig med att fantisera om det, men en vacker dag DÅ!!

20130422

Att skriva om alpackor gick inte så bra. Kom på den briljanta iden att baka chocolatechip-muffins mitt i allt. Dom blev faktiskt rätt så goda, och bara lite torra... Börjar fundera på om det inte är så att jag håller på att odla en hjärntumör eller liknande som får mig att göra konstiga saker. Baka, laga mat och vara huslig och grejer är ju verkligen inte min stil. Vad är det så pågår? Vad pysslar min skalle med egentligen?
 
 
Efter att ha tryckt i mig tre stycken har jag nu övergått till att läsa klart det vi ska ha seminarium om imorgon. Får läsa djurensrätts åsikter om djurskyddslagen. Började ju läsa den förra veckan som tur var, har mindre än hälften kvar.. Kan det inte bara bli helg istället!

20130422

Åh vad det känns som att jag har mycket saker att göra men när jag ska ta tag i allt kommer jag inte på vad det är... Nå ska försöka skriva lite om alpackor nu så är nått gjort i alla fall..

20130422

Ska till skolan om en timme. Har lunchmöte med min käre alpackagrupp. Har även börjat kolla lite på tentafrågorna till genetiktentan. Brr.. Inget jag ser fram emot att göra precis. Men det måste ju bli gjort ändå, har ju ett par veckor på mig att plugga så det ska nog gå bra ändå. Blir fortfarande så irriterad på mig själv som inte kan chilla och tycka att det är bra med en 3a om det går att få 5a... Damn you överambitiöshet!

20130422

Tog en liten vilopaus med Paj i hagen igår. Hon är så söt när hon ligger och sover och lutar hakan mot marken. Jag låg mot hennes bog och hon var jättemysig och la huvudet i famnen på mig. Söthästen
 
 
 
Nästa gång jag åker till SoRF blir det nog att tvätta hennes man och svans. Det ser ut som skit just nu...

20130421

 
Var ute och nickade lite i hagen idag. Hittade en suspekt bit av ett djur.. Inget mer än det här
 
 
 
 
 

20130420

Så var dagen typ över. Tävlingen flöt på riktigt bra utan några större missöden. Solen sken, alla deltagare verkade vara nöjda och SWRs lag var jätteduktiga och kom på tredje plats!
Var hemma rätt tidigt också och det var ju skönt.. Gick ut i hagen och kelade med hästarna en stund när jag kom hem. Kajsa var lite extra gosig idag
 
 
Nu ska jag lägga mig i puffen och kolla lite film innan jag somnar
 
 

20130419

Haha! Råkade öppna ett inkognitofönster i Chrome och blev kraftigt road så jag gissar att jag är lite trött....
 
 

20130419

Har nog gjort klart det mesta inför imorgon tror jag. Fixat startlistor, allt med WAlagen, ställt fram det som ska packas med och lite sånt.
Har även börjat läsa det som läsas skall till nästa litteratur seminarium. Det handlar om djurens rätts åsikter om djurskyddslagen. Intressant är att den är från 2009 och några av de punkter de tagit upp faktiskt har ändrats.. Har även hunnit med att diska, laga mat och gå igenom den kattuppgiften vi ska lämna in idag så den är helt klar.
Funderar på om man skulle gå ut och göra stallet nu eller sen. Känner att min hjärna börjar bli lite seg och trött trots ett X antal koppar kaffe...
 
Är peppad på GHS nästa helg. Blir att åka ner på fredag och hem på lördag. Ska jobba lite i SLUs monter iår igen, hoppas bara att den är lite bättre placerad än förra året. Skulle även behöva slå på stort och köpa mig lite nya grimskaft och kanske en rejäl lädergrimma...
 

20130419

Lite lättare att se såhär kanske..
 

20130419

 
 
 
 
Bild från första veckan jag hade Paj. Tror till och med det kan vara första gången jag sitter på henne, men jag är inte riktigt säker. Detta är alltså juni 2011
 
 
 
Bild från Juli 2012. Liite skillnad på halsbredden. Får väl bli en ny bild juni 2013 och se om det är någon skillnad från förra året. Sorry att bilden är lite suddig, men hon ångade på linsen
 
 

20130418

Alltså. Grejer börjar som ordna upp sig. Saker börjar se ljusa ut. Vad gör jag då? Jo går runt och spänner mig och bara väntar på att nått ska krackelera.. Varför inte gå runt och mysa och vara nöjd istället?

20130418

Gillar att gå på en skola som prenumererar på Lucky Rider


20130418

Tusan. Insåg precis att det blir en lång dag imorgon. Börjar extra tidigt med ett grupparbete, och efter skolan ska vi ha studiebevakningsmöte kl 16.. Inte riktigt så sugen på det just nu, är ju tusen möten jämnt känns det som.. Nåväl, lär ju inte riktigt bli mindre att göra nästa år när jag dessutom ska plugga 200% Gosh..

20130417

Vilken dag det har vart..
Genetikföreläsning på morgonen. Var så sjukt trött av någon anledning så jag höll på att somna vilket ju är dumt eftersom det ändå är intressant.. Efter föreläsningen blev det lite PBL, sen S.U.G-möte och sen fick jag åka hem. Fick ett samtal som fick mig lite på dåligt humör, min och Pajs tävlingssäsong får tyvärr vänta ännu lite till... Tog ut Paj och kände mig extremt omotiverad till att egentligen göra något vettigt, men den lille hästen gjorde allt jag bad direkt utan något knussel alls. Efter en liten stund vände mitt humör eftersom det är omöjligt att vara sur när hon bara går runt och är chef. Älskar dagar när allt som bara funkar med henne, blir så himla glad och stolt över oss båda! Galoppen satt som en smäck och vi fick till ett sånt jävla bra byte så jag ville lägga mig ner och grina lite. På ett bra sätt alltså, men det gjorde jag inte utan jag behärskade mig och berömde ihjäl den lille grisen och gick in. Det är helt sjukt hur mycket lycka alla människor som inte håller på med hästar missar. (Nej jag tror inte man kan bli lycklig genom något annat än hästar, sa jag att jag var nördig eller)
 
 
Notera gärna hur skitig hennes man är.. Hon har gjort en lerinpackning på den och resten av kroppen får också sig en omgång varje dag. Kajsa är likadan. Men jag börjar se ljuset i tunneln på Kajsas fällning nu, känner sommarpälsen på vissa ställen. Varje gång jag står och hårar av henne blir jag lika sugen på att göra kläder av allt det hår som är under magen, helt galet mjukt!
 
 

20130417

Sitter på skolan och pluggar lite PBL till imorgon. Den här veckans fall handlar om OLWS. Vissa dagar älskar jag min utbildning mer än andra

20130416

Och så blev det såhär sent igen. Har dock vart sjukt huslig idag! Två dagar i rad har jag lagat riktigt mat, och idag har jag till och med bakat bröd! Kan även glatt tillägga att allt som lagades även blev ätbart.
 
Sitter och kollar Star Wars och får liiite barndomsflashbacks. Fast det är ju dom gamla filmerna som är kung, dom nya är inte riktigt lika bra..

20130416

Gött! Slutat nu istället för kl 17. Två timmar mer tid helt plötsligt. Ska laga lite mat och sen mocka hage och så tänkte jag baka lite bröd ikväll. Galet huslig alltså!


20130416

Ja det var ju det här med djurförsök..
 
Är som sagt lite kluven till det där. Min åsikt om försöken är ok eller inte beror helt på syftet. Jag tror, observera att jag skriver tror, för i vissa fall är jag inte säker på det heller, att så länge det finns ett vettigt mål med projekten kan det vara ok och ibland även nödvändigt. Inom djurförsöksbranchen pratar man mycket om de tre R;en. Reduce, Replace och Refine. Alltså att hålla ner antalet djur så mycket som möjligt, byta ut djur mot något djurfria metoder och till sist förfina metoderna så pass att lidandet för djuren blir så litet som möjligt. 
När det gäller tester av en ny medicin är det i Sverige lagstadgat att det måste testas på en gnagare och en icket gnagare innan den får släppas på marknaden. Detta för människornas säkerhet. 
Jag kan (nog) tycka, som sagt, att i vissa fall är det nödvändigt att testa på djur. Men samtidigt finns det så mycket där det inte behövs. Kollar man på till exempel botox, måste varje sats testas. Det gör på möss som lider oehört mycket innan de tillslut dör. Botox är en förkortning på Botuliniumtoxin som är ett nervgift och är det som orsakar botulism hos häst. Det används till viss del inom vård, men en stor del av allt som framställs går till att hålla folk unga (läs ge dom plastface med en ständigt förvånad min). Att så många djur utsätts för detta, helt i onödan enligt mig, känns inte som något som går att försvara över huvudtaget! Detta är bara en "lyxgrej" och absolut inget som varken gör världen vackrare, botar cancer eller minskar framtida lidande för varken djur eller människor. 
 
Ska vi då gå in på själva hållningen av försöksdjuren på Astra så får jag nog säga att det ändå var rätt bra. Hundarna har sällskap 24/7 365 dagar om året. Dom kan gå ut och in hur dom vill och får leka i större grupper i stora rasthagar 1 gång i veckan. Det är mer än vad många sällskapshundar får.. Grisarna hade det riktigt bra. För tillfället hade dom bara två grisar, och med grisar menar jag minigrisar. Vanligtvis brukar dom ha 5. Dom hade mycket yta, ordentligt med halm att böka och ligga i. Jämnför man hur dessa grisar har det med hur produktionsgrisar har det så är det stor skillnad. Produktionsgrisar har mycket mycket mindre yta och knappt någon halm. "Mycket halm" kan innebära 1 kg halm per sugga.. Dessa grisar hade en ordentlig bädd i en del av deras hage. Även grisarna kunde gå ut och in hur de ville.
Råttorna och mössen fick vi inte se så mycket av tyvärr. Men som jag förstog det bodde mössen i IVC (Individually Ventilated Cages) dvs små plastburar, endel av råttorna däremot bodde i ombyggda kaninburar = mycket större än "standardstättet" att hålla försöksråttor. Andra råttor bodde i mindre standardburar..
Nu är det ju svårt att jämnföra dessa djurslag med samma inom produktion eftersom det inte hålls råttor eller möss för det syftet, och hur privatpersoner håller sina djur kan ju variera väldigt..
 
Nu blev det här ett lite rörigt och kanske intetsägande inlägg, jag får skylla på att jag är trött, att det är ett sjukt jobbigt ämne att skriva om eftersom man vill skriva så mycket, och även att Tessan kom och pockar på min uppmärksamhet... Huvudsaken är i alla fall att jag själv vet vad jag menar, i alla fall när det kommer till vissa saker haha.
 
Sen ska man ju också komma ihåg att det är det ju absolut inte alla djurförsök som innebär något lidande för djuren. Som det är idag klassas till exempel beteendestudier som djurförsök. Detta kan alltså innebära att jag skulle kunna ansöka om ett etiskt tillstånd (ja ALLA typer av djurförsök måste få ett godkännande av en etisk nämnd) för att sitta och titta på hur mina hästar beter sig, och det skulle göra dom till försöksdjur..
 
Nå som sagt, rörigt och ovärt, men skit samma

20130415

Har börjat bli så hemskt trevligt väder ute nu. Sånt gillas skarpt! Är ljust länge och dessutom varmt och soligt.
Har haft heldag i skolan idag. Genetikföreläsning och bland annat hästfärger. Föreläsaren hade skrivit en avhandling om det så hon var lite insatt. Frågade henne specifikt om Pajs färg, eftersom jag har DNAtestat henne för splash men det visade inte på någon mutation. Vad kan då det blåa ögat bero på kan man ju undra. Hon var inte riktigt säker men skulle försöka hinna kolla upp lite till imorgon i alla fall.. Har studiebesök på morgonen först, och sen föreläsningar och diskussioner resten av dagen. Börjar 07,45 och slutar 17 enligt schemat. Bläk..

20130415


20130414


20130414

Är vansinnigt trött
 
Sittning igår. Det var sjukt roligt. Först lite förfest hos Tezz, sen middag, sen pub, sen efterfest.
Vad bra nivå på alla människor, mycket nytt folk också, trandans av nästan alla killar på plats, jag hittade pengar på golvet, god mat, bla bla bla. Blev tv-spelsefterfest hos och jag var sjukt skillad på Mario. Så pass att jag blev imponert av mig själv!
Idag har jag ont i mitt vänstra knä. Min coola idrottsskada (blev tacklad under brännbollen, som vi fö vann i Örebro) som jag drog på mig blev dock inte direkt bättre av att vingla runt på 13cm klackar. Men dom skorna är ändå oväntat bekväma! Tog dock inte någon bild på mig själv, men det må va så att nån annan lyckades med det konststycket. Var i alla fall sjukt fräsch (som alltid på fest hööhöhö). Är ju inte så ofta man får ha klänning och grejer så det gäller ju passa på när det är sittning!
 
Vaknade rätt tidigt idag enligt plan. Skulle hem och mocka hage. Har tömt den ena nu och tänkte att den ska få stå nån vecka till innan jag byter till dom. Började mocka ur den stora också, rätt bra mycket enklare med traktorn än att behöva gå med skottkärran som det inte ryms nå i heller.. Dock blev det ju lite uppkört precis vid grinden, men skit samma. Höll i alla fall på med det där i runt 7 timmar idag. Var sjukt trevligt väder! 
Känner dock att jag börjar bli rätt bra trött nu. Efterfest till efter 4 igår och vaknade runt 9 imorse...
 
 
Min sketna grep gick ju sönder i veckan också så i fredags var jag och köpte en ny, okrossbar sak. Funkar fint so far..
 
 
Göran och Birgitta är i Berlin i ett par dagar, så jag och Tessan chillar, äter popcorn och kollar på Star Wars och får lite barndomsflashbacks..
Får se hur länge det tar innan jag somnar...
 

20130413

Eftersom den dumma bloggappen inte vill funka så blir det inga bilder. Är alldeles för slö för att orka koppla ihop telefonen med datorn just nu
 
I torsdags gick det så jävla bra att rida! Fattningarna gick hur fint som helst, Staffans tips har verkligen gjort guld! Testade även på byten som vi inte gjort på hela året och visst, dom satt mycket mycket bättre än förra året! Inte klockrena, hon var lite efter i bak, men inte alls samma rus och sparkande som det lätt blev förra året. Lille superhäst!
 
Igår var vi som sagt på AstraZeneca och kollade på deras försöksdjur. Är som så himla kluven till det där. Känner inte riktigt att jag orkar formulera något seriöst om det just nu, det får bli en annan dag..
 
Har i även börjat städa hagarna ordentligt. Fått visat hur traktorn funkar (den är ju lite från stenåldern) så imorgon ska det tömmas hejvilt!
 
Ikväll är det ju sittning som sagt. Ska åka in till stan om en liten stund men tror att jag måste vila lite först. Känner att vara vaken till mitt i natten och kolla Sin City, kliva upp tidigt för att mocka hagar och stanna uppe hela natten igen kanske inte är den bästa kombon så det får alltså bli en strategiare
 
Ok kan bju på en gammal bild...
 
 

20130413

Bloggappen på min telefon har tagit självmord. Sjukt störigt!

20130412

Är på väg till Astras försöksdjursanläggning i Mölndal. Blir studiebesök hela dagen och när vi gjort det här ska vi få intyg som gör att vi kan jobba med försöksdjur i framtiden. Det kan ju vara bra att ha. Blev dock lite besviken när jag vaknade och insåg att det faktiskt snöade.. Det är inte ok!


20130411

Jobbade i puben igår. Var musikquiz för kvällen. Kom faktiskt en hel del folk och det var trevlig stämning. Extra trevligt för allt folk gick hem tidigt så vi kunde stänga. På väg hem gjorde jag månadens goda gärning. 
Blev stoppad av två Skarakillar (dom finns tydligen) som hade varit ut på vanlig krog (det finns tydligen också) och frågade om inte jag kunde köra hem dom. Eftersom jag är så våldsamt trevlig så gjorde jag det. Den ena var tydligen på nå sätt släkt med Bert Karlsson (han finns också tydligen trots att jag tvivlar lite) och bodde dessutom granne med honom (så eventuellt har jag sett hans hus, om han nu finns). 
Bara för det här borde jag få en extra plats i himlen. Man ska vara snäll ibland. 

20130411

 
Tack kära Kajsa. Tur att jag inte har nått viktigt ihelg så jag måste vara snygg. BORTSETT FRÅN SITTNING PÅ LÖRDAG... Nå min tattoocover borde väl täcka det här också.. Men som sagt, det kunde ju vart värre med tanke på situationen

20130411

Sitter och pluggar och inser hur sjukt mycket som skulle behöva formuleras om i föreskrifterna och de allmänna råden angående avel för att öka djurvälfärden och djurskyddet. Mycket är så väldigt flummigt att det är lätt att "avla runt"... Synd att man inte kan lagstadga om en normal inställning till djur... Och ja, då menar jag vad jag tycker är normalt (jag har alltid rätt).
 
 

20130410

Fuck you to grep!


20130410

Jag pratar för mycket med mig själv. Om nån skulle sätta upp en mikrofon nånstans här i mitt hus, eller i min bil skulle folk antagligen spärra in mig... Men ikväll ska jag jobba i puben bland andra människor och få prata med dom. Nu ska jag dock ut och rida i solen..
 
Drömde föresten att jag skulle vara med i nån matlagningstävling och hade en asbra plan på vad jag skulle göra. Kommer ihåg att det skulle bli så jävla bra och gott. Men på nå sätt lyckades jag ändå misslyckas totalt med det. Tolkar det som att jag är så våldsamt dålig på att laga mat att jag inte ens kan göra det i mina egna drömmar. Taskigt, speciellt när man har en mor som jobbar med att lära folk att laga mat..

20130409

Förslag på bra bokföringsprogram anyone?

20130409

Just det... Det var ju det här med att uppdatera sitt liv också.
Nå var ju i Örebro ihelg. Det var rätt kul, men egentligen att för mycket overaller så långt ögat nådde. Men det är ju ändå alltid trevligt att träffa lite nytt folk, och dom flesta är ju ändå trevliga trots deras förkärlek till overaller och tygmärkesbyten..
Kom hem på söndagen och kände mig lite krasslig. Hade nog en släng feber på kvällen och igår, och ont i halsen också.
 
Var till tandläkaren med båda hästarna igår. Eftersom Paj skulle pleggas tänkte jag att det är smart att ta henne först. När hon nästan var klar ser jag hur transporten skakar till och hur Kajsa syns oroväckande mycket i fönstret. Vad har hästjäkeln gjort om inte hoppat över bommen? Eller ja, halvägs över. Hon står och hänger där och tittar på mig som om inget hänt. Har ju panikbommar men dom behagade inte riktigt funka så istället fick jag med hjälp av Cissi och tandläkarUlf plocka ut mellanväggar och grejer för att tillslut få ner henne. Som tur var så verkade hon inte ett dugg påverkad av vad som hänt, utan betedde sig som vanligt och ville äta allt i närheten. Att lasta henne en stund senare var inte heller något problem. Tror jag fick mer men av det hela än hon, dels med tanke på paniken man fick, och dels för att hon lyckades sparka mig lite i fejan när hon hängde och jag skulle försöka få ner henne. Men det kunde ju vart värre så jag är glad ändå!
Och nu är bådas tänder kollade, Paj fick mycket bra betyg medans Kajsa (som väntat) inte var riktigt lika rolig. Men då är hon ju lite äldre också...

20130404

Känns som att jag bara går och väntar på att något ska hända, men vad vet jag inte

20130403

Har fan inte mycket att rida på här hemma. Hagarna är som sjöar, så det enda stället jag kan vara på är på gården. Har en typ 7m volt jag kan använda. Inte mycket som sagt but it's something!


20130402

Dag två utan snus. So far so good. Var dock rätt jobbigt i skolan när föreläsningen blev lite jobbig och svår.. Men men, det är bara bita ihop. Det värsta går väl över snart
 

20130402

Vart i skolan
Ridit Paj
Fixat stall
Sprungit
Ätit
Kollat tv
Gått och lagt mig

20130401

Och där var påsken officiellt slut..
 
Idag har jag roat mig med att byta däck på bilen och transporten. Det gick bra och alla bultar lossade så fint. Inte som när jag hade dom där jävla låsbultarna som aldrig släppte. Dom drev mig till vansinne kan jag lova!
Gammal bult, ny bult.. Lite skillnad...
 
 
När jag var klar med däcken for jag och Paj till Lidköping och tränade för Staffan. Ville som sagt komma igång lite mer med galoppen och speciellt vänsterfattningarna som vi inte fått till. Där har hon velat kasta upp huvudet och springa in i galoppen som en liten crazyhorse, men Staffan visade, som vanligt med enkla medel, hur jag ska få till bra samlade fattningar. Så vi fick till ett par som var riktigt bra. Nu vet jag vad vi ska träna på. Så sa han även att vi nästa gång kan börja kolla mer på stop och att han gärna sitter upp och testar henne lite då. Ska bli skitkul det!!
 
Nu ska jag fortsätta kolla Dexter som jag absolut inte gjort alls under veckan...
Varför spendera påsken i fjällen som andra normala människor när man kan vara hemma med en seriemördare

20130401

Sista dagen av påsken. Verkar vara fint väder ute också. Har tänkt att jag ska byta däck på bilen och transporten och ikväll ska vi och träna för Staffan. Ska försöka jobba lite mer med galoppen idag tror jag..


RSS 2.0