20140430

Testade göra SVTs valkompass... Centern surprisade lite faktiskt, resten kändes inte sådär väldigt överraskande om jag ska vara ärlig.. Tycker dock att dom kunde haft fler svarsalternativ och flera av frågorna hade jag kanske behövt välja alternativet "ingen åsikt" på, men nu gjorde jag inte det... Well well... Är ju ett tag kvar till valet så man lär väl hinna läsa på lite mer
 
 
För enskilda kandidater var det folk från Djurens Parti i topp

20140430

Igår blev inte dagen då jag skrev exjobb. Istället åkte vi och badade på kvällen. Idag däremot! Nu ska jag ta tag i skitet och börja med diskussionen en gång för alla. Har i och för sig fått ihop drygt 1000 ord på den redan, men det är sånt som måste skrivas om och organiseras....

20140429

Idag är dagen då det ska exjobbas!

20140428

 

20140428

Sitter och försöker leta nya tävlingar att åka på. Blev så taggad efter helgen! Nästa blir 1a maj, men då är det hoppning som gäller. Efter det blir det nog en TT i mitten på maj tror jag. Sen vette tusan hur det blir men det löser sig säkert. 
 
Under helgen hade vi lite extrafolk och hästar här. Var ju WA tävling på Hanaskede under lördag-söndag också, och ett par deltagare ur WWRs lag fick bo hos mig. Så det var jag, Evve, Evalill, Katarina och en Siri och Therese som klämde in sig i mitt lilla hus. Tre hästar till fick jag också. Tur att man har snälla djur så allt går att lösa. 
Tur att jag även har en snäll och väldigt tålmodig flickvän som står ut med min hysteri under tävlingar. Blir mer stressad över att jag ska missa mina klasser och inte hinna rida fram ordentligt, än för att Pajz ska rejva inne på tävlingsbanan. Men avsett vad jag hetsar om är hon alltid lugn och hjälper mig med allt jag ber om, och det jag inte ber om också. Dessutom lyckas hon konstigt nog va på bra humör hela tiden och planera grejer som att ha mackor nära till hands när jag börjar bli hungrig också. Sen att jag tappar dom på marken och får äta grus är ju helt mitt eget fel..
När vi var klara med alla tävlingar var jag helt slut, och hon fixade middag så fint medans jag dog lite på soffan. Var nog inte det mest sociala sällskap man kunde ha för jag somnade runt 21 och sov som en gris fram till 9 i morse.. Som tur är ska hon va inne på skolan hela veckan så vi kommer hinna hänga lite, utan att jag är hysterisk och sitter på en häst. 
Nu borde jag sitta och skriva exjobb men min hjärna är exakt ointresserad av det så jag tror jag skiter i det. Ska ut och gosa med hästarna och städa stallet och sånt istället
 

20140428

Så var Spring Break slut för iår. Jag är verkligen supernöjd med min lilla häst. Vi har verkligen lång väg kvar, det är jag mycket medveten om, men dom framsteg hon visat under helgen har varit enorma! På hela helgen har hon inte protesterat eller visat dåligt humör en endaste gång, trots svinlånga dagar, gassande sol och en hysterisk matte. Hon var varit helt cool både vid transporten och framridningen, vilket i princip var en omöjlighet för ett år sedan. Inne på banan har hon visserligen tyckt att det varit lite läskigt, helt själv och med domare, publik och andra ekipage som kollar på en, men alla hovar har vart i marken under alla våra ritter! 
 
Att hon bara blev bättre under helgen känns verkligen hur kul som helst. Under fredagen red jag på tränsbettet, för att jag själv skulle känna mig lite tryggare och jag tror att det var ett smart val. Dock blev vi diskade i andra klassen för samma bett hade på ett magiskt sätt blivit ogiltigt i alla NRHA-klasser vilket var lite spännande eftersom första domaren godkände det. Men det bryr jag mig egentligen inte om, hade nog ridit på det ändå även om vi blivit nollade i första klassen pga det. Men lille hästen skötte sig och jag är väldigt nöjd med vändningarna i rollbacksen och bytena. Det där med att stanna är ju däremot inte alltid så roligt och spinnen flöt ut hejvilt, men där krävde jag inte så mycket av henne heller så. Dock var spinnen mycket bättre i andra klassen så det gick framåt där
 
 Under lördagen blev det bara en start för oss. Hade strykit oss från WR vilket verkligen kändes som rätt beslut såhär i efterhand. Dock valde jag att ta stången till reiningen efter lite velande. Men det gick bra, hon kändes fin på framridningen och svarade rätt ok på hjälperna och inne på banan gick det även över förväntan. Visst det går riktigt fort, någon skillnad i tempo på stora och lilla är inte alltid så märkbart och att alltid vara överens om när vi ska stanna är inte heller det enklaste.. Men jag pressade inte henne så mycket i den här heller utan fokade mest på att undvika rodeo, vilket vi lyckades med!
 
Söndagen innebar två ritter. Den första var nog den bästa under hela helgen. Jag gick på henne lite mer än jag gjort tidigare och jag tror att jag lyckades göra det alldeles lagom. Fick till en ritt som jag faktiskt var helt ok nöjd med. Tyvärr ville inte den riktigt bli filmad så jag kan inte se hur det såg ut, men jag tror jag överlever ändå. Roligt var att jag bara fick 1 poäng mindre än hon som vann klassen och den ritten så jättefin ut, så det gör ju att jag känner mig ännu mer nöjd. 
Andra ritten sket sig däremot totalt men det var enbart pga mig. Jag var riktigt trött och Paj likaså men hon gjorde ändå sitt bästa. Jag däremot glömde hur man ska räkna ordentligt och gav upp i princip efter första missen som kom direkt. Men trots en dålig ryttare gjorde Paj ändå sitt bästa vilket inte är så lätt när man haft en riktigt riktigt lång helg. Vi kunde till och med stå helt still inne på banan vilket varit omöjligt vid andra tävlingar. 
 
 
 
Kan som sagt inte säga något annat än att hon vart en pärla under hela långa helgen och jag är verkligen superstolt över henne!
 
 
 
 

20140425

Ligger på soffan och intar energi för att göra allt klart och åka till Axvall.. Kommer bli en svårt lång dag. Vetbesiktning senast 9, min första klass start beräknad till efter 11,30 och dom senare till 16,30
Stön 




20140424

Var och galopperade järnet med lille Paj idag i hopp om att hon kanske ska vara lite trött imorgon. Med tanke på att hon fipplade på och började hoppa och skutta i skogen när hon inte fick som hon ville (galoppera medans jag tyckte vi skulle chilla lite) så blir jag mer och mer övertygad om att det hon pysslar med på tävling är för att hon blir så taggad.. Nå jag hoppas verkligen att vi ska komma över det nu under helgen med tanke på att det kommer bli många starter för oss. Får väl hoppas att hon inser att bara hos chillar så får hon liksom röra på sig.
Så reining för hela slanten blir det hela helgen lång, 10 starter ska vi försöka oss med. Wish us luck!

20140424

Blev lite pluggande. Har hittills fått ihop runt 3000 ord och då har jag inte räknat in det jag har rafsat ihop i diskussionen.. Känns helt ok ändå. 
 
Var på Axvall och startanmälde mig och ändrade lite klasser. Försökte pussla så det skulle bli så lite väntetid som möjligt. Dagarna brukar ju ändå bli tillräckligt långa...
Nå imorgon blir det ändå att åka dit rätt tidigt och besiktiga för att sedan vänta. Massor...
Men till min stora gläde är jag rätt trött så jag kommer nog somna tidigt med lite vilja

20140424

Dagens plan
 
Exjobba
Galoppera skiten ur Paj
Kolla över vilka klasser jag ska efteranmäla mig till
Åka till Axvall och startanmäla
Packa bil och transport
 
 
Men som vanligt, börja med exjobb

20140423

Alla grejer på listan avbockade. Rätt nöjd ändå
Trevlig promenad med Ellen, Manda och Henrietta som också följde. Dock var Petersburg fullt med kids. Orienterare och handbollskids.
Tezz och Martina hade bakat den godaste pizzan jag ätit på länge. Verkligen hur gott som helst och jag vräkte i mig! Fick till och med efterrätt bestående av päronhalvor och mintchoklad. Vardagslyx!
 
Nu ska jag försöka äta en macka och sen sova. Är så trött
 
Och jo, passet med Paj gick riktigt bra. Ska ut och galoppera röven av henne imorgon så hon är lagom trött till fredag höh..

20140423

Dagens plan
Exjobba
Rida
Åka till Tezz
PW med Ellen
 
Hittills har jag diskat
Borde kanske öppna dom där sketna exjobbsdokumenten och komma igång lite, förstår som inte varför motivationen är så dålig. När jag väl kommer igång går allt ändå helt ok, och dessutom är det ju ett väldigt intressant ämne... Så skärpning och fokus nu alltså!
 

20140422

 
Hej hål i fot. Tur att man har en hovslagare som säger att man kan gräva mer än vad man hade vågat göra på eget bevåg. Är lite feg när det gäller sånt och förväntar mig att det när som ska börja spruta blod om jag tar för mycket... Även tur att mina hagar är så pass torra och fina som dom är, bara lite gook vid grinden
 

20140422

Hmm vet inte om jag skrivit det, men jag har kirrat sommarjobb för ett tag sen. Blir att vara på Viking igen med mina tjurar, ska bli jättejätte kul!

20140422

Lunch på Duvan med Ellen, Manda, Henrietta, Hannah och Ida. Ellen fyller år idag så det vart en liten födelsedagslunch. Väldigt trevligt. Gick till skolan och pluggade en stund efter maten och fick ihop nästan en sida resultat. Nästan klart med det och sen är det typ bara diskussionen kvar. Ish...
 
Red Paj och det gick riktigt bra. Hon lyssnade skitbra, speciellt på slutet och det märktes att hon ville jobba. Tränade på att få upp bogarna och det gick över förväntan, satt mest och såsade runt på långa tyglar i trav och flyttade henne hit och dit. Hon verkligen tog neckreining utan att tappa formen eller att jag behövde göra något mer än flytta vikten och handen ytterst lite.
Kastade in henne i transporten medans jag rullade in den nya höbalen i stallet och fixade lite efter träningen. Hon har verkligen blivit mer chill med att stå i transporten nu. Tidigare lät det bitvis lite som kriget där inne, men nu står hon och äter nästan konstant vilket känns skitbra. Ett tecken på att hon inte är så stressad. 
Har tagit fram till förra sommaren/hösten för henne att bli så pass trygg i transporten att hon faktiskt äter medans vi kör och att hon kommit dit känns verkligen super! Lär väl få ett par bakslag med det här också, men det tänker jag inte på idag. Idag fokar vi positivit!
 
 

20140422

Så var påsken slut. Har vart skitbra väder. Låg ute i solen och läste typ hela dagen igår. Smörjde även ryggen vilket nog var smart för det var redigt varmt.. 

Nu tisdag. Har hämtat hö, ska käka lunch på duvan kl 12, Ellen fyller år, sen exjobbsplugg

20140421

Igår var det riktigt riktigt fint väder. Var ute i bikini hela dagen typ. Duktig som jag var smörjde jag in axlarna och armarna. Glömde dock ryggen...


På kvällen grillade vi och det blev svingott. Sen spelades det Bingolotto som pensionärer utan att vinna nå. Men det var nära på 75.000 i cash



20140418

På väg till Ulricehamn för påskgrill. Stannade och kollade på dom tranor som var kvar på väg ner. Skäms lite över att jag inte vart och sett när det vart riktigt trandans, men men..




20140417

Vad hände igår? Jo jag satt och lallade i soffan i godan ro, och så kommer Evelina! Helt oprovocerat bara sådär. Hon skulle kommit idag egentligen men hade fått ledigt så hon kom ner en dag tidigare utan att säga något, sneaky fuck!

Idag har vi ridit. Gick rätt bra med Paj. Hon kändes bättre än vad jag trodde efter hoppningen och vi fick till ett helt ok pass.
När vi kom in med hästarna började det regna, bra timing!

Nu ska vi äta middag 

20140416

5a i antrozoologin! Gött! Då är det alltså bara en kurs kvar. Den lilla lilla exjobbskursen...

20140416

 
Tadaaaa. Finns massor som måste rättas till forfarande, men det går ändå åt rätt håll. Och Pajz är ju så sjukt söt också

20140416

Var och hoppade igår. Det är ju faktiskt väldigt väldigt roligt. Extra kul när man har en PT som säger vad man ska göra och att det faktiskt fungerar också höhö. Snälla Johanna filmade lite också och jag ska se om jag inte kan få upp en bit här också för alla er som inte följer mig på insta där den redan ligger i all sin prakt. Dock borde jag verkligen försöka hitta en bättre sadel att hoppa i. Den jag har nu är ju faktiskt lite skrutt..

20140416

Internet är tillbaks! Ordningen är återställd. Var en grej som pajat inne hos Göran men den byttes idag. Yey

20140415

Day one, almost 12 h, still no internet...

20140415

Trots att världen gått emot mig idag (internet beslutade sig för att lägga ner strax innan 10 i morse) har jag vart väldigt produktiv. Skrivit ca en sida på resultaddelen som jag lär kunna skriva ut mer, och även ett par rader på diskussionen.

Tog en paus och testade göra min tänkta balfrippa. Lär vara genomförbart, och det var tur att jag testade, för min första plan blev inte så bra som jag tänkte. Men gör jag på ett lite annat sätt så blir det nog godkänt ändå..
Well nu ska jag käka, vila lite och sen gå ut till stallet och fixa klart innan hoppningen ikväll 

20140415

Upp och hoppa alla EoD-barn, exjobb exjobb hela dan


Tur att det är typ skitfint väder också (tusan)

20140414

Tog en tur till ridbanan i det fantastiska vädret. Gick faktiskt rätt bra. I början kändes hon lite ofokad och ville inte riktigt vara med, men det lossnade rätt fort. Jobbade mycket mjukgörande och jag tycker nog att hon blivit lite starkare ändå. Skillnaden mellan höger och vänster känns inte riktigt lika påtaglig, men det kan ju vara jag som inbillar mig också. 
 
Efter det for jag ut och sprang. Var lite segt, men kämpade mig genom 6 km i alla fall.
 
Imorgon ser jag i min kalender att jag planerat in lite hoppning med Sibban. Det ska bli riktigt roligt! 
Har även bestämt med min hjärna att vi ska exjobba hela dagen! Har gjort alldeles för lite egentligen, och tror inte att det funkar att göra så som jag gjorde i antrozoologin, vänta till sista veckan. Är ju trots allt ett exjobb!
 

20140414



20140414

Lite dåligt med uppdateringar under helgen, som vanligt. Men har som lite bättre saker för mig när Evve är här höhö.. I lördags var det dags för sista sittningen här i Skara, lite vemodigt sådär. Nästa grej blir ju balen men det är ju inte samma sak.
Resten av helgen har vart rätt lugn. Nu borde jag även skriva klart min metoddel och skicka in den. Sen ut till det finfina vädret, solen skiner!
 
 
Hej naturligt leende
 

20140411

Fick ett finfint brev igår. Alltid roligt med något som inte är en räkning, och handskrivna brev lika charmiga som det här är ju svårt att toppa




20140411

Dagens plan:
 
Plugga fram till lunch ish
Äta lunch
Rida Pajz, blir nog ridbanan
Promenad med Kajsa
Fixa stall
Vänta på Evve
 
Let's do this!

20140411

Jag var och handlade och var ekokaffet billigare än det vanliga kaffet. Bra jobbat City Gross!
 
 

20140410

Blev ett rätt kort pass med Pajz idag, men jag kände att det räckte. Hon var som så fin och svarade bra på allt så jag kände helt enkelt att det var onödigt att pusha något mer, var inte riktigt på humör för det heller då vädret var lite sådär och eftersom det var blött i marken. Får nog bli en tur till ridbanan eller ridhuset imorgon kanske..
 
Även att hon hade världens dreadlock i manen eftersom den fått va lös ett par dagar. Den var mycket större än vad den ser ut...
 
 
Sjukt taggad (men söt) häst efter passet..
 
 
 

20140410

Var till Skövde och fixade bilen. Skönt med sprittans nya däck. Hälsade även på Hans vilket var trevligt. Var och handlade sen och blev så jävulskt sugen på nått gott. Fick med mig nyponsoppa hem. Nyponsoppa av alla saker man kan köpa. Har precis tryckt i mig massor tillsammans med ostmackor. Svårt gott och svårt mycket barndom också! Lätt bästa köpet på länge, däcken inkluderat

20140410

Städade hela huset igår. Dammtorkade allt som gick att dammtorkas! Slängde en hel massa skräp också som bara låg och drällde så det känns lite luftigare här hemma nu. Det är sådär rent så jag knappt vill vara här inne för då stökar jag väl ner. Samma med bilen, den är också så fräsch så jag vill inte köra. Det enda stället jag kan bete mig i nu är stallet höhö

20140410

Vaknade. Hungrig. Ingen frulle.
Däremot hade jag precis så det räckte till att göra lite amerikanska pancakes så det fick bli det.
Nu ska jag ut till stallet och rida, det regnar ju inte! Och lite senare ska jag åka till Skövde och fixa nya sommardäck
 
 

20140410

Blev springpremiär för min födelsedagspressy igår. Köpte mig ett par tighta jävla springbyxor i Skövde i lördags och tänkte att dom ska hjälpa mig att springa som en liten hare. Det gjorde dom sådär. Men ändå skönare att springa med såna än med mina andra




20140409

Bestämmer mig för att jag är klar för idag. Har skrivit klart nästan hela metoddelen och inte fått något att läsa från Lotta så då får det helt enkelt vara. 
Har tvättat och ätit lunch och tänkte ge mig ut på ett pass med Paj, men DET REGNAR!!! Hur kul är det på en skala egentligen? Hon är helt genomblöt också..
Nåväl, får väl gå ut och fixa stallet och sånt i alla fall.. Men varför inte lite kaffe först?
 
 
På ett sätt är det ju som bra att det regnar, då tar ju gräset fart. Man ser redan skillnad på hagarna nu på bara ett par dagar som det vart lite blötare väder. Men då tycker jag ändå att det kan antingen regna lokalt över hagarna, men inte på hästarna, eller på nätterna när ingen (läs jag) ändå är ute..



20140409

Första delen inskickad. Känner mig sådär nöjd med den men det är ju ok att göra om den ändå under tiden man skriver. Bäst att börja med nästa del direkt, som ska in på måndag(?). Är ju trandansen på lördag och Evve kommer på fredag så ihelg kommer inget bli gjort

20140408

Så. Två sidor senare bestämmer jag mig för att jag är klar för idag. Känns dock lite sådär labilt att sitta och skriva exjobb på min dator som blir så varm (trots att den är uppallad) att det knappt går att hålla handen på den, på ovansidan. Kan ju  meddela att det inte är bättre på undersidan heller, true story... Well pengar till att köpa en ny finns ju inte direkt i denna dag..
 
Dock känns det att jag inte rört på mig på ett tag. Var ute och gick i söndags, men det var ju flera dagar sen. Så imorgon blir det ta mig tusan att fa ut och springa och så ska jag rida också hade jag tänkt! Hoppas på bättre väder än det som vart idag

20140408

Börjar få lite ordning på spektaklet nu.. Har fått ihop lite drygt en sida och har massa text jag ska skriva om så det blir mer presentabelt. Även trycka med syftet vilket också kommer att ta lite plats så paniken har börjat lägga sig lite
 
Sitter och kollar ryttareliten och blir så jävla ridsugen. Och sommarsugen! Och tävlingssugen. Vill som att jag och Pajz ska komma över vår spextröskel och kunna ta det lugnt inne på banan. Men vi har ju ett par klasser på oss att träna under Spring Break. Gillar mest mönster där man går direkt på volter eller rundowns så man inte börjar med att spinna. Känns som att hon (och jag) hinner chilla ner sig (oss) lite
 
Bla bla bla, foka - skiv - bli klar

20140408

Exjobbsgrej i skolan på förmiddagen. Pratade om opponentskap och vad man ska tänka på när vi ska opponera. Kändes dock inte riktigt som att jag hade dött utan att gå på den, men är det obligatoriskt så är det.. Efter det blev det lunch på duvan, världens godaste kantarellpasta och nu sitter jag här och grinar över att jag inte fått ihop något och introt ska skickas in imorgon. Har helt kört fast och kommer inte på vad jag ska skriva. Vad handlar mitt exjobb om egentligen? Vilken synvinkel ska jag ta? Vars ska jag börja? Hur gör man? Gaaaaaah
 
 
 
Dessutom är det kissväder ute
 

20140407

Blev endel skrivet idag. Inte så mycket jag hade velat, men allt är ju bättre än inget i alla fall...
Johanna, Sibban, Exa och Lukas kom senare. Var trevligt, och har även två nya hopplektioner inbokade! Nu ska jag nog dock försöka sova lite, blev hastigt väldigt trött

20140407

Hej exjobb. Har skrivit 5 rader




20140407

Ännu en måndag. Haft exjobbsinfo på förmiddagen. Rätt bra onödigt med tanke på att vi gått igenom det där, och dessutom är det i princip ingen skillnad mot andra arbeten vi gjort tidigare.. Well well...
 
Impulsåkte till Skövde i lördags. Kollade på nya glasögon. Både jag och Evve behöver nya. Mina är rätt bra skraltiga.. Fixade även ett par springbyxor så nu nlir det åka av. Ska se om jag inte orkar ta mig ut en vända ikväll..
 
Kanske dags att börja med det där exjobbet. Första delen ska ju ändå skickas in på onsdag...
 

20140404

Just det, köpt nya sommardäck till bilen också.. Hans the man fixade två sprittans nya och två liiite använda för inga pengar alls. Så det blir att åka och få på dom nästa vecka. 

20140404

Gjort massor idag! Bytt däck på transporten, tvättat och städat både min och Evves bilar, fixat hästarnas hovar, lattjat med båda hästarna och ska snart in till stan en sväng.

Projekt kolla om Paj går att köra in-har startat. Hon är jätteduktig 




20140402

Idag får man dricka öl. 

Testar Skaras nya softställe med Henrietta och Fredrik 

20140402

Lekt med djuren. Först ut i skogen med Paj och passivitetsträna. Det där med att stå still på random ställen och slappna av, inte Pajs bästa grej. Men det gick rätt bra. Är dock alldeles för dålig på att rida ut med henne så det är ju inte så konstigt att hon vill kolla på allt.. Får skärpa mig! 
Testade slänga på Kajsas sele på henne när vi kom hem, och promenerade och travade runt lite på gården. Lite ovanligt var det nog med svanskappan men det också bra. Ett litet framtidsprojekt helt enkelt.. 


Sen lekte jag lite ned Kajsa. Inte direkt någon seriös tömkörning men lite variation från longering och promenader. Man får ju verkligen tänka till på ett annat sätt när man gör såhär så det var nog nyttigt både för mig och den lilla teddybjörnen. Skulle bara haft en vagn.. 




20140402

Ut i skog med Paj, liten plan på att försöka tömköra Kajsa sen kanske börja med introt till exjobbet

20140401

Har gjort endel idag fast det inte känns som att jag har det. Blev klar med arbetsplanen, fått den påskriven och inlämnad. Kört Ellen till tåget, sprungit vilket var fett drygt. Kändes som att springa i sirap men fick en bättre tid än vad jag trodde ändå.. Well det måste fortfarande bli bättre.. Och så har vi bytt däck på bilen. Alla bultar var snälla och lossade utan problem. Ska bli skönt att köra lite tystare. Måste dock köpa nya sommardäck egentligen, men dom får klara sig en stund till.. På fredag är Evve ledig så då ska vi städa och tvätta bilarna, båda ser ut som skräp! Hoppas på bra väder också
 
 

20140401

Igår var en bra dag. Började skriva min arbetsplan för exjobbet, var på promenad med Kajsa, red Paj och somnade på soffan till Anchorman. 
Passet med Paj gick riktigt bra. Red med tränsbettet och körde igenom henne ordentligt. Det där som jag känt inte riktigt stämt med Paj i söndags och i måndags kände jag inget av, hon var riktigt fin. Jobbade mycket mjukgörande, öppnor och slutor (fortfarande inte lärt mig vad som är vad trots att Evve försökte förklara väldigt pedagogiskt) och fattningarna funkade utan problem. Vet inte om det är i mitt huvud, men ska ändå kolla upp henne. Vann ju presentkort på en behandlning som jag ska använda tänkte jag.
 
Just det, Evve är ju här hela veckan också vilket är mysigt. Borde ju som vara fler såna veckor..
 
Så kom min balklänning också! Var lite nervös över att den skulle vara för liten, delst för att dom hade så konstiga storlekstabeller på sidan och jag körde på en mindre storlek än vad jag brukar ha, men den passade ändå. Tog en liten stund innan vi kom på hur den skulle sitta men det blir nog bra tror jag allt!
Måste verkligen försöka göra frisyren jag tänkt ha också någon dag..
 
Tänker att jag ska skriva klart arbetsplanen nu så den är gjord. Ska ju vara klar och påskriven till imorgon men min handledare är bara i Skara idag så..

RSS 2.0