20140422

Lunch på Duvan med Ellen, Manda, Henrietta, Hannah och Ida. Ellen fyller år idag så det vart en liten födelsedagslunch. Väldigt trevligt. Gick till skolan och pluggade en stund efter maten och fick ihop nästan en sida resultat. Nästan klart med det och sen är det typ bara diskussionen kvar. Ish...
 
Red Paj och det gick riktigt bra. Hon lyssnade skitbra, speciellt på slutet och det märktes att hon ville jobba. Tränade på att få upp bogarna och det gick över förväntan, satt mest och såsade runt på långa tyglar i trav och flyttade henne hit och dit. Hon verkligen tog neckreining utan att tappa formen eller att jag behövde göra något mer än flytta vikten och handen ytterst lite.
Kastade in henne i transporten medans jag rullade in den nya höbalen i stallet och fixade lite efter träningen. Hon har verkligen blivit mer chill med att stå i transporten nu. Tidigare lät det bitvis lite som kriget där inne, men nu står hon och äter nästan konstant vilket känns skitbra. Ett tecken på att hon inte är så stressad. 
Har tagit fram till förra sommaren/hösten för henne att bli så pass trygg i transporten att hon faktiskt äter medans vi kör och att hon kommit dit känns verkligen super! Lär väl få ett par bakslag med det här också, men det tänker jag inte på idag. Idag fokar vi positivit!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0