20150130

Imorgon är det ju westerngala för tusan! Det ska bli roligt 

20150130

Dragit in all papper i stallet nu. 6 × 120 kg. Fattar inte hur jag lyckades göra det själv en gång i tiden och dessutom stapla dom på varann. Envishet kanske


20150129

Så var torsdagen nästan slut. Har precis kommit hem från jobbet och det är fortfarande ljust ute! Helt underbart. Ska trycka i mig en macka och sen gå ut och longera Pajs lite tänkte jag. En liten mjukstart sådär


Evve kommer hem sent idag. Hon har fått jobba massor den här veckan för Hasse har lite problem med ryggen så han har kastat lite kunder på henne. Igår fick hon även ta hand om kliniken, under hans övervakning givetvis, och det hade också gått bra. Hon är så duktig. Känns bra att veta att det är hon som kommer få sko på Paj första gången hon ska få skor. Planen är att sätta på babyplates till våren. Men fram får hon vara barfota ännu.


20150128

Blev en liten vända ut ändå. Känner mig riktigt duktig trots att det bara blir 3 km. Är ju ändå bättre än inget. Dock var det lite halt idag, i alla fall på grusvägen in till gården som mer var en isväg. Hade Kenzo med mig också, alltid lite trevligare med sällskap. Huvudvärken lever tyvärr kvar än..


20150128

Den här veckan har gått så fort känns det som, redan onsdag ju. Har världens huvudvärk och så himla trött bara.
Imorgon ska jag hämta strö så vi klarar oss till sommaren, och antagligen en bit in på hösten. Sen under helgen kör jag iväg transporten. Så skönt att få det gjort snabbt

20150127

Ja det gick ju sådär. Hål i golvet och bråk med bromsarna. Var måttligt nöjd helt enkelt. En månad på mig tills körförbud så det gäller att vara snabb. Och det är jag allt! Kör bort med skitet om någon dag och får den fixad under veckan. Älskar att ha folk omkring mig som kan saker!


20150127

Evve väckte mig strax efter 07. Jag börjar jobba 07. Panikkastade mig upp och i kläder. Evve skulle också upp då så hon kunde ta ut hästarna sa hon. Kastade mig in i bilen, med släpet på. Ska besiktiga det idag så jag kopplade på det igår som tur var. Börjar köra och märker att nått inte är ok. Framaxeln på släpskitet har låst sig. Funkar att backa med, men inte köra fram. Skriker och svär en stund och ena sidan börjar lossa så jag beordrar andra att göra de samma och kör iväg. Känner efter en stund att livet blev lite lättare, och mycket riktigt, alla hjulen rullar. Den har ju ändå stått sen i julas så.. nu sitter jag i alla fall här, utanför besiktningen och väntar på min tur. 


20150126

Så var ridhuskortet betalt för iår så nu är det bara börja träna helt enkelt! Transporten ska besiktigas imorgon och efter det ska vi dra igång. Minst en gång i veckan ska jag och snygghästen åka till ridhuset har jag bestämt.

 



20150125

Så var SWRs årsmöte klart för iår. Vi röstade igenom att gå ur WRAS vilket jag tror blir bra. Ett par i styrelsen har bytts ut mot nya, och det var en hel del nya människor på mötet. Ser fram emot ett nytt tävlingsår!
Efteråt käkade vi middag och bowlade. Jag var ruskigt dålig men Evve och Siiri rockade rätt så bra.


Fick även diplom och en finfin pokal eftersom vi  vann wr på KMet i höstas


20150124

Vart duktig och avfrostat frysen idag. Har tänkt göra det rätt länge och idag fick vi äntligen tummarna ur. Renbäddat sängen och haft ute täckena och sånt också. Gör det alltid lite mer nice att gå och lägga sig. 

Under dagen var jag och Kenzo ute på promenad i skogen. Hade en fundering på att vara och springa först men vädret var så trist så det fick bli långpromenad istället. Han är dock inte alltid av det sociala slaget när vi är i skogen


Ätit tacos till middag and it was good!

20150123

Så var det fredag igen. Ligger på soffan och kollar serier medans min duktiga tjej lagar mat. Gillar arbetsfördelningen. I helg är inget speciellt planerat, ta det lugnt imorgon och SWRs årsmöte på söndag. Då ska det bowlas och ätas också. Blir trevligt 

20150122

Killerdawg 


20150122

Lite bättre tid idag. Får jobba på helt enkelt. 


Nu ut och göra stallet 

20150122

Har precis kommit hem från jobbet och funderar på att fara ut och springa en snabbis innan jag tar itu med stallet. Känns som att jag måste börja komma igång nu efter mitt tappra försök i tisdags. Träningsvärk kan man väl jobba bort..

20150122

Igår firade jag och Evve hela ett år tillsammans. Detta gjorde vi storslaget genom att åka till skövde och gå på kinarestaurang. Det var riktigt gott och vi blev hur mätta som helst. Åt som små djur!


20150120

Var ute och gick med en jobbarkompis hund idag. Försökte ta en bild på det lilla livet men ha  var fullt upptagen med att kolla på annat 


20150120

Som väntat infann sig träningsvärken idag. Ser ut som en stel gammal gubbe när jag sätter mig och ställer mig upp. Förhoppningsvis är det bättre imorgon  

20150119

Jag kommer nog ha träningsvärk i mina ben imorgon..

20150119

Har äntligen vart ute och rört på fläsket. Första gången på hur länge som helst. Gick segt och det snöregnade men jag hade Kenzo som sällskap. Ett par gånger till så känns nog tiden bättre 


20150119

Imorse låg båda mina små grisar och sov när jag skulle släppa ut dom. Kan meddela att kajsa är något mer avslappnad när man går in i boxen och hon ligger, jämfört med Paj. Men det är rätt mysigt att gosa lite innan jobbet. Som tur är ställer sig  båda självmant utan att jag behöver köra upp dom och känna mig som ett monster.

20150117

Var ute på en långpromenader i skogen idag. Testade gå efter lite avverkningsstigar som kanske inte var den mest lämpliga, men lite offroad kan ju va spännande ibland. Drygt en timme var vi ute ändå

20150116

Så var det helg. Nice nice. När jag kom hem hade evve städat hela huset så det var så fint så. Sen Kenzo har flyttat in är det hår överallt, men han är ju rätt söt så det får väl gå an.


Fixade stallet och gosade lite med hästarna och nu är det soffan som gäller. Snart På Spåret, wiii. 
Helgen är planerad att vara lugn och inte innehålla något spännande alls! Gött det

20150115

Idag fick Kajsa skor fram. Har ju vart kallt och knöligt ute och för hennes platta hovar är det inte riktigt optimalt. Men nu har hon fått skor fram så jag inte behöver ha dåligt samvete de dagar det är kallt. Får väl se hur många dagar till det är. Smutt att ha en egen hovslagare som kan kirra det enkelt



20150113

Efter lite (massa) hästgos var jag skitduktig och drog in den sista halmen från transporten till ladan. Den har ju vara legat där sen strax innan jul. Men bättre sent än aldrig. Måste även fylla på pappelagret lite också snart så. Och det bästa av allt, snart är det dags att börja träna igen!!

20150113

Just det. I lördags var ju evves föräldrar här och hälsade på. Dom fick se hur vi bodde och så käkade vi på duvan. 
Igår var jag till skövde på kvällen.   Ida fyller år i  veckan så hon bjöd på kaffe. Det var jag, Ida,  manda och Ellen. Kul att ses som vanligt.

 Nu ska jag ut och gosa med mina finaste små djur 



20150111

Var hos Johanna och Sibban igår. Käkade tacos och spelade spel. Mycket trevligt som vanligt. Dock blåste det storm vilket var lite obehagligt, men vi klarade oss ändå. Kom hem idag till ett helt hus, två hela hästar och massa snö. Alltid nice. Dock hade ett träd blåst ner över staketet i ena hagen men som tur var hade jag bytt hage åt djuren innan stormen. Nu ska det bara softat resten av kvällen  

20150108

Fredag imorgon igen. Skönt med ännu en helg. På lördag kommer Evves mor och far på besök, hoppas jag mår lite bättre då. 

Längtar efter sommaren. Vill börja kunna rida och träna igen ju


20150108

Min förkylning lever fortfarande. Trodde den hade peakat i tisdags, but I was wrong

20140105

Halvdagish på jobbet. Slutade kl 15. Mycket skönt då jag fortfarande känner mig lite sisådär. Evve har vart ledig så hon hade fixat stallet så jag kunde softa när jag kom hem. Eller ja, vi har städat. Fixat och plockat undan massa saker som bara legat och drällt överallt. Även dammtorkat, dammsugit och skurat. Evve lagade klyftpotatis med snitzel och det var mycket gott. Planerna för kvällen är spela spel och ta det lugnt. Skönt med ledig dag imorgon igen! 

20150104

Fortfarande ont i halsen. Har dock vart ute ett par timmar och det var rätt skönt. Solsken och allt. Nu ska jag duscha och sen ligga på soffan resten av dagen 

20150103

Halsen var värre idag. Trots det släpade jag mig ut på knappa timmens promenad med kenzo i skogen. Evve har åkt till Stefan över helgen så vi är helt själva. 

Imorgon är planen att vara ute lite mer. Hoppas på en bättre hals tills dess. 

20150102

Nytt år. Ny start på tillvaron. Hade stora planer på att fara ut på årets första jogga,  insåg dock att just idag ändå inte var dagen. Ont i halsen och storm ute. Nej, imorgon får eventuellt vara dagen istället. 

20150102

Nytt år. Ny start på tillvaron. Hade stora planer på att fara ut på årets första jogga,  insåg dock att just idag ändå inte var dagen. Ont i halsen och storm ute. Nej, imorgon får eventuellt vara dagen istället. 

20150102

Nytt år. Ny start på tillvaron. Hade stora planer på att fara ut på årets första jogga,  insåg dock att just idag ändå inte var dagen. Ont i halsen och storm ute. Nej, imorgon får eventuellt vara dagen istället. 

RSS 2.0