20160427

Har vart riktigt duktig och fixat massa pappersarbete för SWR. Sammanställt resultatet från Våryran, betalat räkningar och grejat på. Även Evve kör på pappersarbeteskväll och fixar med sina mil. En riktigt produktiv dag överlag helt enkelt! Då får man minsann fira med ett glas vin

20160427

Blir lite omvänd ordning på saker och ting idag. Vart och jobbat, cyklat kan tilläggas. Flexade ut tidigt. Lagat klart middagen till ikväll, nu en macka och kaffe sen ut och börja köra ut allt skit från hagen, sen hämta hö och när det är inlastat, äta middagen. Blir svamprisotto som faktiskt blev helt ok!


Ser kanske inte så gott ut men det smakar desto bättre!

20160426

Har äntligen lyckats få liv i trailerkameran! Känner mig svårt teknisk faktiskt. Gjort allt helt själv, iof med telefonsupport från Laestadiusskolans El-lärare aka pappa. Men grovjobbet gjordes ju av mig. Blir att testköra på imorgon, dock med hö som last, men på torsdag ska det tränas på axvall så då får Paj hänga med. Slutar väl med att hon pillat loss skiten innan vi kommit ur Stenum..


Nu blir det pizzarest från igår och American Horrorstory 

20160425

Löningsdag. Har vart en rätt bra dag. Jobbat lite lugnt, var på visning. Dock inte vårt hus den här gången heller, men det låg väldigt fint. Sen vart det pizza till middag och efter det har jag försökt koppla igång kameran i transporten. Är på god väg, behöver vara någon specialtång för att klämma till nån grej som gjorde nått med elen. Nå någon specialtång finns dock inte i min ägo, men jag ska se om det går att lösa på annat vis. Förhoppningsvis är allt helt ok till fredag då det bär iväg mot Värmland och årets första Georgeclinic! Och inför det har Evve skott lille Pajs idag.


20160420

Så himla trött. Vart och ridit warmupen och det gick lite blandat. Jättefin och go på framridningen och inne på halva banan. Nedre volten, mot läktaren, var totalt livsfarlig och dit kunde man inte gå. Efter ett par varv gick det dock liiite bättre. Men men. Får se hur det går imorgon!


20160419

Så kul att lerrullssäsongen börjat...



20160419

Hann precis rida innan det började regna. Så öste det ner i typ 10 min följt av sol igen. Kul väder.. 
Nå det gick sådär att rida iaf, hon kändes väldigt pigg och lyssnade inte riktigt så bra som jag hade önskat men men. Imorgon är det paid warmup på axvall och på torsdag ett styck reiningklass på morgonen. 

20160418

Känner mig duktig idag. Var ut och sprang lite fort efter jobbet, dags att komma igång igen. Inte långt, men bättre kort och ofta än långt och sällan tänker jag. Sen lite styrkeövningar på det. Ska försöka få ordning på mina armar till brölloppet så dom ser klänningsvänliga ut!
Nu lite film i soffan

20160417

Hej blogg jag lever. Har inte hänt så mycket på sista tiden. Jobbar, tränar, kollar hus, sover och mockar hage. 

Igår var det iaf äntligen dags för årets första tävling. Var planerat att ha den på Jultorp, men tidigare i veckan fick vi veta att dom hade hosta där. Och i dessa kvarkatider vågar man ju inte chansa. Så istället flyttade vi allt till brobacken vilket ju också funkar. 

Jag ställde upp i wr rr och re och Siiri visade henne i showmanship. Är jättenöjd med henne över hela dagen. Var första gången på länge som vi hade en bra känsla. Eller ja första gången ever. 
Kände att jag hade kontakt med henne under ritterna och att hon inte fokuserade på allt annat runt ikring. Dock glömde jag bort att använda mina ben i reiningen, vilket också var den klass som kändes minst bra. Men det berodde mer på dålig ridning än hysterisk häst. Kom hem med två blågula och en blå samt lite sponsorpriser. Även Siiri fick en blågul med sig hem. Dock var ändå känslan den största vinsten! (Hej smörigt uttalande, men så är det) 
Så nu taggar vi inför spring break på torsdag då vi ska va med i en klass! Håller en tumme att jag kommer ihåg att jag har ben att använda och vågar släppa ut henne lite mer 

20160407

Passet igår gick rätt bra. Fick massa hjälp av Siiri och tips på lite nya övningar. Är verkligen skillnad på att rida på ordentligt underlag mot en blöt knövlig hage här hemma. Det är verkligen guld att ha någon som tittar på en när man rider och säger åt en vad man ska tänka på. Vet ju att jag har lätt för att sitta snett och korva ihop mig rätt ofta, men det är så ätt att glömma bort när man rider själv hemma. Även väldigt lätt att låta både henne och mig smita och inte jobba riktigt ordentligt. Så ha en liten polis som kollar en, guld! 

20160406

Har ösregnat hela dagen idag. Kom en skur igår när jag lagt mig också, men den gick över. Och enligt prognosen skulle det inte regna under natten utan börja på morgonen igen, så hästarna fick vara ute. När jag vaknade ösregnade det också och lille Paj var lite kallt så hon fick täcke på. Sen har det som sagt regnat konstant fram till typ en timme innan jag åkte från jobbet. Flaxade ut lite tidigare så jag hann åka och handla. Nu har jag ätit lite middag och ska snart ut och packa bilen och sen åka och träna. Blir kul med axvallsträning igen!


Fick dock aldrig nån ordning på kamerorna igår så jag får klara mig utan

20160405

Fullt upp på jobbet men jag ligger väldigt bra till. Allt inför måndag är klart, men det lär väl krascha vilken dag som helst. Nåväl. Hemma nu iaf och ska försöka ta mig ut och se om jag kan få fast den där kameran. Imorgon ska vi åka och träna på axvall så det vore ett bra testtillfälle! Om jag hinner och orkar ska jag även mocka hage


20160403

För 4 år sen var vi på tävling på Madängsholm. Då såg lille Pajs verkligen ut som en liten räka
Ingen rumpa, ingen bog. Dessutom så snygga grishår på magen. Det har ju gått åt rätt håll får man ju säga
 
 

20160403

Så var det mesta inför imorgon gjort. Är alltid lite mer pill med bokföringen än vad man tänker att det ska vara. Och allt annat som ska hållas redas på och göras och grejas med. Men nu är jag nog klar
 
Träningen med Paj idag gick rätt bra. Fortsatte på det jag gjorde igår, öka och minska traven, och det gick helt ok. Lite svårt att sakta ner i början, men när jag jobbade bättre själv jobbade även hon bättre. Längtar så till Georgeclinic i slutet på april. Ska bli så kul att få mer verktyg att jobba vidare med!
 
 

20160403

Så har Evve och Kenzo åkt för veckan. Hon åker till England imorgon med skolan så han får vara hos hennes föräldrar. Inte så roligt för honom att vara hos mig eftersom jag inte riktigt kan ha honom med mig på jobbet. När dom åkte har jag i alla fall ridit, bytt däck på transporten, tvättat alla 8 däck, bytte på bilen igår. Planen var även att mocka lite i hagen, men det började som småregna och jag tänkte att då får det faktiskt vänta lite. Istället dammsög jag inne och ska bokföra inför morgondagens styrelsemöte.
Kanske äta lite middag också. Nåväl, lär väl hinna göra massor under veckan tills dom kommer hem igen. Först natten mot torsdag kommer dom.
 
 

20160401

Så skönt med fredag. Har dock inte haft nån fredagskänsla innan jag kom hem. Det kom först när Evve pratade om grilla ikväll vilket vi gjorde, and it was awesome! Men innan vi åt tog jag ut Pajs på ett litet pass. Tränade ökningar och avsaktningar och det ena gick bättre än det andra. Att sakta av enbart för säte och röst tycker hon är alldeles för trist, men mot slutet fick jag en bättre känsla och avslutade med det. Skrittade ut en vända och det gick riktigt bra. Hon brukar ju som sagt vara rätt aktiv, speciellt på hemvägen men idag skötte hon sig riktigt riktigt bra. Och sen så grill på det då. Gött! Ska även bli härligt med en hemma helg, bara jag och Evve. Var väldigt länge sen det

RSS 2.0