20140228

Jag känner mig så svårt duktig just nu. Trots att Evve har massa roliga tvkanaler har jag ändå lyckats foka massor på att plugga. Yey me! Nästan klar med mitt verklighetsanknutna-fall som (surprise surprise) handlar om hästar. Ändå har jag typ en vecka till innan den ska vara inne. Känns bra det!
 
Evves öga är bättre nu också. Var på sjukan igår igen och dom lyckades plocka ut den lilla metallbiten som hittat dit. Förhoppningsvis så lär hon sig att ha på glasögon när det ska kapas så att hon slipper bli blind. Vore ju typiskt tråkigt att inte kunna se. 

20140228

Idag är det fredag, det är nice. Fast ändå inte. Får lite panik över att tiden går så fort hela tiden. Kanske borde börja ta tag i skolsaker och sånt. Typ kolla på projektarbetet och sånt heh... Hela nästa vecka ska jag ju vara på ATG på praktik, det ska verkligen bli skitkul!
 
Ikväll ska vi till Uppsala, det blir nog också kul

20140226

Sitter på akuten i Västerås. Semispontankörde hit idag istället för att vänta till fredag. Men så har ju Evve lyckats få nå i ögat, igen, så hon fick tid här idag. Alltid spännande att sitta i väntrum. Not. Men det är ju bra om hon inte blir blind och sånt 

Fick även tillbaks min DVE2tenta idag. 200% plugg slutade i 2 femmor. 
 Yey me! 

20140225

Är så jävulskt trött just nu

20140224

Alltså det är ju helt sjukt kul att hoppa egentligen. Fick verkligen jobba idag både jag och Pajsan, men kul var det. Blir ju lätt fler gånger. Verkligen värt att byta klippningar mot lektioner, win win liksom! Kanske berättar mer om lektionen imorgon men nu är jag rätt bra trött och hungrig! 

20140224

Det här med att ha varmt vatten i sin kran verkar vara lite problematiskt nu för tiden. Sista droppen som var någorlunda ljummen såg jag i fredags, eller om det var lördags. Lite drygt men som tur är funkar allt som det ska inne hos Göran i alla fall. Dock är det lite kallt att diska..
 
Nu kaffe, sen ut till stallet och fixa allt innan vi åker och hoppar!

20140224

Så har jag äntligen köpt ridhuskort för iår. Eller ja, det fick bli tre månader till att börja med. Vågade mig inte på ett sånt plusmedlemsskap jag hade förra året för jag vet inte om jag skulle hinna jobba ihop alla poäng, och det känns som att det kan bli rätt dyrt om man misslyckas..
Ikväll blir det att åka dit och hoppa lite. Ska äntligen få hjälp av Sibban vilket ska bli skitkul! Har ju försökt få till det hur många gånger som helst men det har aldrig riktigt funkat, men ikväll är kvällen K hoppas jag i alla fall!
 
 

20140224

Så var det måndag igen. Helt sjukt vad tiden går fort, snart är det mars! Sitter och pluggar lite faktiskt. Har träffar i skolan den här veckan och ska diskutera lite grejer. Kan ju vara bra att vara förberedd då..

20140221

Har vart på universeum hela dagen. First time ever. Var intressant när man gick in med en annan inställning och såg på allt på ett annat sätt. Fokuserade mest på hur människorna interagerade med djuren. 















Hittade även något som inte går att beskriva. Är det ett pulver? Deg? Mjöl? Lera? Omöjligt att beskriva 





2014020

Done.. Blev inte så rött som jag trodde ändå




20140220

Har vräkt i mig ett berg med plättar. Kan meddela att chokladplättar är något överskattade..

Men dags att ta itu med mitt förskräckliga hår. Kan ju inte gå på gala på lördag och se ut såhär..

 

Är i och för sig inte så missnöjd med själva färgen, utväxten däremot, not good.. Fast det lär bli mycket rödare än vad jag egentligen vill ha men bättre det än såhär


20140220

That's my professor
 
 
Länken finns HÄR
 
 

20140220

Har snart fått in över 100 svar på min enkät vilket känns jätteroligt! Den får nog ligga uppe ett par dagar till innan jag stänger den och börjar kollar igenom resultatet noggrannare
 
Här är länken igen för er som missat... Min svårt flashiga enkät

20140220

 
I love my horses
 

20140219

Jag och Jonna skulle ta selfies i lördags. Sjukt stabilt, men detä r svårt när man skrattar så mycket
 
 
 

20140219

Har inte haft varmvatten på ett par dagar. Lite drygt faktiskt, men rörmokaren kommer ikväll vid 20 så förhoppningsvis kan jag duscha här hemma imorgon istället för inne hos Göran. Det vore ju som trevligt 

20140218

 

20140218

Svettig och snöig Pajz




20140218


Nu blir det vinter igen. Det är ju ändå februari...

20140218

Blev ett bra pass med Paj. Det snöade men vi gick ut ändå, kände abstinensen sätta in så som det lätt gör ibland..
Tränade lite fattningar och avsaktningar och det gick riktigt bra. Hon kändes mjuk och fin och det är ju alltid trevligt. Måste verkligen ta och skaffa mig ett ridhuskort snart så jag kan börja träna ordentligt. Och använda mina presentkort hos Johan och Urban, och såklart åka till Walle igen. 
Red på tränsbettet, och det känner jag mig lite kluven till. Tror jag kan rida på det ibland, men gör jag det för ofta blir hon lite hård och kör upp huvudet. Inget jag eftersträvar... 
 
Efter ridningen targettränade vi lite. Har vart riktigt dålig på det på sista tiden. Kom till ett läge där hon bara ville skrapa på targeten medans jag ville att hon skulle ställa hoven på den. Idag tog det en liten stund och ett par skrap innan hon ställde hoven klockrent rätt på. Då blir man som glad

20140218

Idag skulle vara dagen. Idag skulle jag börja med projektarbetet. Yep. Det är planen. Så är det tänkt!

20140217

Just det. Såhär ser mitt kök ut nowadays med min numera lite drygt en månad gamla kaffekokare. Lite rymligare faktiskt 




20140217

Blev ingen direkt överlämning av alla kassörsgrejer idag heller. Vart av med endel saker men mycket är fortfarande kvar.. Tredje gången gillt på torsdag hoppas jag. Vore som skönt att kunna släppa allt det där helt en gång för alla.. Funderar starkt på att gå och sova. Då går tiden lite fortare. Har dessutom haft ont i huvudet nästan hela dagen. Heh nu vart det lite gnällinlägg men skit samma. Det får man ha ibland. Well som sagt, sova kanske

20140217

Imorgon! Jag känner att imorgon är dagen då jag börjar skriva på mitt projektarbete. Har fått in rätt många svar på enkäten vilket ju är roligt. Den får dock ligga uppe ett tag till. 
Idag hade jag ett infall av annan typ av duktighet och mockade hagen lite. Var rätt skönt väder trots att det blåste fläckvis. 
Sen lekte jag lite med Paj, hon är så jävla rolig och gör typ allt man ber om när hon kommer på att det kan vara värt det. Lille söthäst

20140217

Skitgrisarnas tid har kommit..





20140217

Måndag. Ibland ogillar jag dom skarp..
 
 

20140214

Blev ett rätt kort möte idag vilket var skönt. Lite kul att komma ut och träffa folk ändå. Man blir ju lite slö på att åka in till stan och sånt nu när jag läser på distans..
Evve är typ en timme bort och det är nice för jag är svårt hungrig!
 
Imorgon ska vi gå på fulsittning och det sak bli kul. Kommer massa stockholmare också, alltid kul med lite folk utifrån. Och så kommer Jonna och Tobbe också. Har inte sett Jonna på jag vet inte hur länge. Typ förra året när hon var här och en pay & jump med Columbus och det var ju bra länge sen!

20140214

Vattnet är fixat så nu kan man duscha normalt igen, woho!
Var ut med Paj men det gick inte så bra. Tror hon är lite stel i kroppen efter hoppningen och det kom jag inte på förrän efter en stund så jag pressade nog henne lite för hårt. Inte bra. Note to self, tänk på "varför" innan du gör något...
 
Snart lunch, sen möte. Så ikväll kommer Evve. Känns fortfarande ovanligt att säga att jag har en flickvän och det tog rätt lång tid innan jag erkände för mig själv att jag tyckte om henne så pass mycket som jag faktiskt gör. Men det var inte för att hon är tjej, visst det var lite konstigt i början med tanke på att jag gillar dudes, like a lot. Men trots att jag aldrig vart i närheten av, eller haft en tanke på att bli betuttad i en tjej har jag ändå tänkt att man blir det  i personen, inte i vad det är, blir man kär så blir man då är det ju bara gilla läget. Men som sagt, det var ändå inte det som var det största "problemet" utan att jag bestämt mig att inte bli kär i någon och gilla läget innan jag startat mitt perfekta liv. Gått ut skolan, flyttat dit jag ville bo resten av livet och hittat det perfekta jobbet. Var inställd på att göra allt det själv och inte behöva anpassa mig eller ta hänsyn till någon annan. Men saker går ju inte alltid som man tänkt och hon är ju som rätt bra på att nästla in sig, den lilla vesslan, så tillslut kunde jag inte säga emot mig själv längre. Framtiden är ju ändå läskig som den är oavsett om man är ensam eller har någon. Och hittar man någon som kan vara värd att ta hänsyn till är det ju bara dumt att envisas, right?! Speciellt om man råkar hitta någon som faktiskt är rätt awesome..
 
 
 
 
 
 

20140214

Har käkat frukost och ska strax ut till hästarna. Göran ska komma och fixa vattnet, det är noll tryck i duschen, a la "kommer jag få ur schampot eller inte?", vilket är mer spänning än jag behöver känner jag.

 
 

 

20140214

Har redan fått in massa svar på min enkät. Så himla roligt att se svaren och speciellt dom öppna svar där folk får skriva själva. Sånt här borde man göra oftare egentligen, så himla intressant!

20140213

Här kommer min fina enkät, så alla ni westernmänniskor som läser här får gärna svara och hjälpa mig
 
 

20140213

Hade lite tråkigt på dagen och testade göra någon form av frippa. Det här "underverket" tog typ 30 sekunder så att få till något rätt snyggt till balen borde inte vara en omöjlighet ändå. Bara jag anstränger mig, och kanske börjar i tid också höhö..
 
 
 
 
 
 

20140213

Varit lite duktig idag. Gjort ersättningsuppgiften för att jag missade ettornas redovisningar innan jul, bättre sent än aldrig. Så har jag typ gjort klart enkäten jag tänkt använda till projektarbetet i antrozoologin också. Kommer skriva om användandet av hjälptyglar inom westernridning. Länken till enkäten kommer givetvis upp här så småning om.
 
Henrietta kom och käkade lunch och blev klippt och när hon åkt blev det fixa stallet och sen en PW. Ute nästan en timme och det var rätt skönt trots att det snöregnade lite. Känner dock att min vänsterhöft gör lite ont, vette tusan vad som är fel med den. Kan ju ha och göra med mina olika långa ben, who knows..
 
Nåväl. Har käkat middag och ska försöka städa lite så det ser lite trevligare ut

20140213

Blir nog ingen ridning idag. Dom har stängt av vattnet för pumpen har pajat och då kan jag inte duscha. Ska klippa Henrietta här vid lunch och då är det ju som trevligt om man inte är allt för stallig.. Skulle ta någon timme att få igång så vi får väl se om jag hinner med något på eftermiddagen. Annars får det nog bli en PW istället

20140212

Man ska ju ha någon form av frisyr på balen också..
Funderar på något likt det här...
 
 
 
 
 
 
Tycker den översta är svinsnygg.... Åsikter på detta?
 
 

20140212

Var ju och hoppade i eftermiddags. Tyvärr hade Sofias häst få nå utslag i sadelläget så hon ville inte riktigt rida, men hon var med och hjälpte mig i alla fall, snäll som hon är. Paj skötte sig super och jag fick till och med upp Sofia att testa. Tänkte att det kan ju vara snällt att ge Paj en chans att bli hoppad av någon som faktiskt KAN hoppa istället för någon som mest stör henne och så..
Sofia är ju van vid Magi som är ett stort halvblod men det gick ju bra ändå!
 
 
 
Så passade jag och Paj på att träna lite spinn när vi hade spegel, bra underlag och någon som kunde filma. Har lite svårt att känna om hon står på rätt ben när vi är hemma så det underlättar väldigt med spegel. Tycker hon (läs vi) blivit enormt mycket bättre, hon står på rätt ben, söker sig nedåt, trampar rätt fram och jag sitter inte och stör henne onödigt mycket. Känns bra!
 

20140212

Jag stolt över min babybro. Han är cool och gör det han tror på. Det är bra. Det gillar vi. Go babybro!

20140212

Hittade vad vi sökte i Skövde, det var nice. 
Nu har jag käkat lunch och ska ut och packa häst efter kaffet är slut




20140212

Sitter och äter frulle. Ska strax in till stan och hämta en extranyckel till Ellens lägenhet som hon snällt lånar ut ihelg. Sen vidare till Skövde med Maria, se om vi hittar något kul. Tillbaks hem och åka och hoppa med Sofia.
Blir nog en bra dag

20140211

Just det. Har varit lite skolaktiv idag! Fixat min praktik till antrokursen. Blir på ATGs hästklinik här i Skara hela vecka 10, liiite överambitiöst alltså, men det lär ju vara väldigt intressant så då är det ju som svårt att låta bli att vara en hel vecka.
Har ju som tur är haft väldigt lite klinik-erfarenhet so far i mitt hästliv. Bara två återbesök med Kajsa då hon hade sin senskada, och åkt in för att kolla lite tänder och sånt, men inget allvarligt. Alltså kan det ju vara väldigt lärorikt att se hur dom jobbar och faktiskt få vara med mer än med sin egen häst också. Ser fram emot det!

20140211


Svårt glad under dagens pass


20140211

Haft besök av Maria och Biggan hela kvällen. Försökte komma på vad vi ska ha på oss på westerngalan nästa lördag. Ska bli skitkul att gå! Blir nog att ta en röd långklänning jag fått låna av Henrietta..
Ska i alla fall en sväng till Skövde imorgon och se om vi hittar nå kul. 
Hade egentligen planerat att åka till Universeum med dom andra som skulle åka med hoppade av av olika anledningar. Mindre kul att åka själv så det får vänta ett tag till..
 
 

20140211

Har haft en sån mysig morgon med djuren. Började med att gosa järnet med Torsten som var här. Passade på att borsta honom lite och det gillade han verkligen. Låg och bara pressade sig mot mig i min famn och spann som tusan. Kändes kallhjärtat att sluta med det men jag hann inte gosa så länge..
 
Sen ut på ett svinbra pass med Paj. Red på tränsbettet och det gick verkligen hur bra som helst. Hon var superfin, lyssnade skitbra, satte sig på röven i stoppen och bara gled fram och gjorde allt jag bad om. Ville typ grina av lycka för det gick så fint.
 
 
 
Sen ut i skogen med Kajsa och lattjade lite. Även hon var hur go som helst och gjorde jättefina byten fast jag bara hade grimma på, orkade inte riktigt tränsa på henne innan jag gick.. Tror hon tyckte det var roligt också för hon gjorde ett par små bocksprång mitt i allt så jag höll på att trilla av av garv
 
 
Har verkligen världens finaste djur!
 
 
 

20140210

 
Känns som att det sammanfattar antrozoologin so far...

20140210

Hur kommer det sig att det är så mycket roligare att kolla på balklänningar än att rätta min sketna tenta?

20140210

Vad har man åstadkommit idag då?
Vart på PW med Ellen, handlat täcklist och klistrat upp i fönstret och under dörren, ridit två hästar, diskat och lagat mat.
Kunde hunnit med så mycket mer egenligen, men är man jordens segaste så är man...
 
 

20140209

 

20140209

 
 
 
 
 
Lite bilder från idag
 
 

20140209

Idag är min häst inte billig!
Var i väg på Pay and Ride som sagt. För det första stod hon som ett litet ljus i transporten hela vägen. För det andra var hon hur cool som helst hela dagen. Pausade så fort vi stannade och hon fick långa tyglar, brydde sig inte alls om att några av dom andra hästarna var lite hoppiga utan bara stod och sov.
Först var det trail. Gick ju snabbt så som det brukar, men varken grind eller bro var något problem. Det som däremot var svårare var att komma ihåg banan. Trodde jag. Fick smärre panik mitt i och tänkte att jag red fel väg, och när vi sen inte riktigt kom rätt på ryggningen var jag sjukt nära att ta med två händer, men precis när jag skulle göra det kom vi rätt och kunde rygga genom L;et, så det var ju tur
 
Sen var det reining. Hon gick så jävla bra! Gled iväg lite i spinnen men det gjorde absolut ingenting. Bytena satt, fick till skillnad på volterna, inte så våldsamt mycket, men ändå att jag var nöjd själv. Hon ville inte riktigt stanna, men det beror givetvis på mig. Inne på tävlingsbanan börjar jag med att ta i henne innan jag ber om stop. Sjukt ologiskt och en ful olat jag genast måste sluta med! Klart hon inte förstår att hon ska stanna när jag gör något helt annat än vad vi brukar. Men trots det fick vi till helt ok rollbacks och överlag var det vår näst bästa reiningritt i tävlingssammanhang någonsin.
 
Sist ut var wr. Den gick rätt snabbt och vi missade lite i första bytet, andra gick bättre och överlag är jag nöjd med den ritten också, förutom ett litet missförstånd vid avsaktningen från galopp. Men även här är det ryttarfel. Varför göra samma som när vi tränar när man kan göra något helt annat inne på banan, a la suprise Paj, läs mina tankar. Inte så snällt och det ska jag som sagt sluta med snarast!
 
 
 
Efter det fick vi prova rida ett av dom omöjliga mönstrena med tusen byten så att dommaresekreteraren skulle få träna att skriva när det gick fort. Cissis ridhus är ju rätt litet så det blev väldigt tight, men Paj var jätteduktig. Trött häst som inte tränat så mycket byten egentligen med en ryttare som ger konstiga signaler. Var i alla fall kul att testa trots att det var rejäl överkurs för oss båda. Men dock satt ett par av bytena riktigt fint, vilket jag är förvånad över. Tar det som ett tecken på att hon verkligen är arbetsvillig och vill pleasea och göra rätt, vilket också funkar så länge jag gör det.
 
Men trots mina ryttarfel är jag supernöjd med den lille hästen. Hon imponerade verkligen på mig idag! Resultatet av allt blev tre vinster och en massa grejer med hem!
Två kilo hästgodis, höpåsar, snoddar, benlindor, en keps, ett presentkort hos Friberger och ett på massage antingen till mig eller hästen, och den lär ju Pajz absolut gjort sig förtjänt av idag!
 
 
Även att hemresan gick bra. Noll problem att lastas och noll problem att åka. Smällde i lämmen en gång, men det var för att det var väldigt gropigt precis där så det är helt ok tycker jag
 
 

20140208

Dagens pass med Paj gick riktigt bra. Hon kändes arbetsvillig och det var riktigt synd att det var blött och halt i hagen där jag red. Ska bli skönt att kunna rida på riktigt underlag imorgon. 

Tränade som vanligt mjukgörande och lite fattningar. Ett par gånger ville hon dock bocka lite i fattningarna men det var bara i början. Tror det kan vart att hon kände sig i obalans pga underlaget.
 
Nåväl. Nu ska det kollas och regeras på postkodsmiljonären

20140208

Eftersom någon envisas med att ha massa praktik, eftersom praktikvärden envisas med att bo i Västerås, eftersom jag envisas med att bo i Skara, och eftersom Västerås och Skara envisas med att ligga långt ifrån får man vara glad att det finns Skype.. Inte ultimat men bättre än inget




20140208

Känner mig inte riktigt lika slemmig idag. Hostig, men inte så slemmig. Idag ska jag i alla fall rida, något annat kommer inte på fråga! 
Men först lite frulle 

20140207

Jag är så trött less och kall just nu. Skitfredag.
Saknar min fina

20140207

Blev ingen ridning alls. När jag började fixa stallet växte min skalle till typ tredubbla storleken, hade ingen spegel men jag är övertygad om att det inte bara kändes så.. Dessutom ösregnade det och har så gjort hela dagen. 

Istället har jag städat hela huset vilket var svårt behövligt...  







20140207

Ingen skola idag. Hade tänkt att jag skulle gå till ridbanan med Paj. Ska ju på pay and ride på söndag och tänkte att det kunde va bra att träna lite ordentligt innan. Meeeeen eftersom jag är jordens snorigaste människa just nu känns det som att det får bli något mer chill hemma..

20140206

Svårt förkyld människa. Orkar inget

20140205

Så... 
Haft skola hela dagen. Föreläsning på förmiddagen och diskussion på eftermiddagen. Ellen gav det superba förslaget att vår grupp skulle köra hemma hos någon istället för i skolan, mycket trevligare faktiskt!

Var ute på en PW med Ellen sen. Väldigttrevligt  med sällskap, lite halt i skogen bara så vi fick styra om lite men det gick ju bra ändå. 

Nu ligger jag och slöar på soffan. Lite trött i huvudet. Omotiverat trött på nå sätt..

20140204

Hade en skitbra föreläsning på förmiddagen med Lisa Lundin. Handlade om djurparkers roll, beteende problem hos djuren och hur de påverkas av besökarna. Hon har gjort studier som visar att när besökarna är väldigt högljudda vid ett hägn och skriker och bankar på glas, visar djuren mycket mer stereotypier och abnormala beteenden. Var väldigt stor skillnad mellan när besökarna var tysta och lugna. Hon berättade även att under sina studier kunde folk, och det var inte bara barn, stå precis bredvid en skylt där det stod saker som "knacka inte på glaset" eller att publiken inte hade tillträde till djurens ligghallar, och ändå knacka på glasen eller gå in i ligghallarna.
Vad är det för fel på folk? Vad är det som gör att människor inte förstår att djur är djur, levande individer som behöver få sin space? Man slutar aldrig att förundras över hur vi människor beter oss...
 
Djurparker misslyckas tyvärr ofta med att nå ut med sitt budskap. Att förmedla varför parkerna finns. I grund och botten är det inte för besökarnas skull, utan för djuren. IUCN har gjort en väldigt kort film för att försöka få fram budskapet
 
 

20140204

Juste.. Köpte mig ett par skor för ett par dagar sen.




20140204

Så har jag äntligen rört på mig igen! Var ute och promenerade 4 km och insåg när jag kom tillbaks att det inte skiljer sig knappt nå tidsmässigt när jag joggar eller går.. Well nu är jag igång igen och det känns skönt.

20140204

Ut och spring!!!!!!!

20140203



Imorgon ska det tas tag i igen! Nu har jag fetat hela januari och imorgon kommer jag inte hinna rida så då blir det fan att fa ut och springa istället! Inte så länge kvar till maj och George-clinicen

20140203

Är som rätt trött men orkar inte gå och lägga mig.. Dagens I-landsproblem..
 
Fick tillbaks DVE2 tentan idag. Ett fett U på den. Eller ok, inte ett fett U, men lite smågrejer jag måste fixa på halal och fiskfrågan. Fick dock femma på fälttävlansfrågan höhö.. Får väl se vad det blir för betyg när jag pillat klart på den, men överlag skrev Jenny att det var bra skrivet och bra vetenskaplig förankring. Det är ju nice
 
 

20140203

Sitter och försöker pressa mig igenom artiklarna jag ska ha läst till imorgon. Går rätt segt kan jag lova..
 

20140203

Så åkte Evve imorse. Blev som så mycket plats i huset när alla hennes grejer försvann. Och på fredag försvinner alla SWR saker också, kommer ju typ eka här inne.. 
Ska ut till hästarna och sen roa mig resten av kvällen med att läsa artiklar till imorgon

20140202

Var ut i skogen idag. Svårt skönt väder och allt. Paj tyckte det var svinkul att galoppera hejvilt bland alla stockar medans Kajsa (som vanligt) tog det något lugnare...




När vi kom tillbaks fixade Evve hovarna på hästarna. Rätt bekvämt med en egen hovslagare 



Nu har vi fetat hemmalagad pizza, eller ja, jag fick äta pizzaklegg för min villeinte  lossna och vara rund fin och pizzaformad.. Men det var gott ändå. Nu blir det att kolla film och chilla. Eventuellt äta upp resten av godiset från igår


20140201

Var sjukt skönt att bada. Dock bitvis lite kallt. Och trångt. Väääldigt mycket barn med tillhörande föräldrar var det. Sen åkte vi och fetade på max, svårt gott.. 
På hemvägen köptes det godis för typ 70 spänn. På måndag när Evve åkt hem börjar det nya mer hälsosamma livet. 

Ikväll blir det mer fetande och mello

20140201

Bowlade igår. Med Sofia, Dan, Albin och Evve, och håll i hatten, jag var inte helt sämst. Kul var det 


Lyckades med konststycket att få ett par strikes även. Evve var klart bäst och vann med våldsamma mängder poäng. Och trots att killarna hann spela 1,5 serier mer än oss hade hon ändå mer poäng än dom. Får väl skylla det på att hon spelade i torsdags också så hon var tjuvtränad



20140201

Tränade fattningar med Pajz igår. Gick faktiskt helt ok trots att vi inte galopperat sen oktober. Men nu när det snöat lite var underlaget bättre




RSS 2.0