20161031

Haft en så bra helg. Som alltid på georgeclinic. Trots rejäl förkylning gick det bra och Paj skötte sig finfint. Åkte dit med lillan och hennes lille Darky. Hästarna funkade jättebra tillsammans också och färden gick smärtfritt. Mycket bekvämt med lastbil också.
Var hemma rätt sent igår och somnade typ direkt vi gått och lagt oss. Min förkylning är betydligt bättre men har börjat hosta hejvilt istället. Tror dock att jag borde kunna åka till jobbet imorgon. Nu fortsätta vila


20161018

Att det kan finnas så mycket idioti i världen.. Åkte hem tidigare idag med planen att rida innan jag ska klippa Evve ikväll. Dock hann jag få ett rejält magkatarrsanfall så jag blev liggande på soffan istället. Men positivt (på ett sätt) är att jag vet vars katarren kommer ifrån och att den förhoppningsvis ger med sig snart!

Red i alla fall igår och det gick rätt bra. Fick till ett par riktigt bra spinns så det är alltid något. Georgeclinic snart!!


20161015

HELG!

Evve är på clinic i Göteborg och jag äter frukost. Blir nog att gå till ridbanan idag och sen åka till axvall och kolla SM.
Är mycket som händer nu dom närmsta helgerna. Nästa vecka åker jag till gbg på tjejhelg med ett gäng från EoD. Ska verkligen bli hur roligt som helst! Helgen efter det är det Georgeclinic i Värmland. Även det ska bli kul, men jobbigt. Extra kul att Lillan också kan vara med med häst den här gången. Hennes söta unghäst kom från Italien i veckan. Han det riktigt fin ut! Helgen efter clinicen åker vi till Rockelsta för då ska Evve tävla. Själv följer jag bara med som coach och prydnad. Mest prydnad, och även det ska bli skitkul. Mycket att se fram emot den närmsta tiden alltså!


20161013

Evve är i Ulricehamn ikväll så jag är ensam. Försöker få lite saker gjorda, styr ihop en propp och lite annat som är bra att få klart. 
 
Nyklippta Paj funkar rätt okej nu. Var verkligen rätt beslut att klippa henne, även om hon får gå med täcke på. Går att jobba henne på ett normalt sätt utan att hon blir helt genomsvettig! Så jag räknar med att hon ska överleva clinicen om ett par veckor helt enkelt. Även att hon var riktigt snäll att klippa. Gick bra bakom öronen också vilket hon inte riktigt gillat tidigare. Dock aningens läskigare på höger sida.. Även mycket effektivt att ha två skär att varva med när man klipper. Slipper jag vänta på att det ska svala emellanåt
 
 
 
 
 

20161011

Var på ridbanan igår och tränade lite. I början var hon inte alls med mig utan ville mest springa runt. Efter ett tag och med en lite avgalopperad häst gick det bättre. Dock blev hon riktigt riktigt svettig. Hennes päls är inte så lång men ofantligt tät, så efter lite tankeverksamhet bestämde jag mig för att klippa henne. Slutade tidigt och cyklade runt hela staden i jakt på nya skär då jag är lite osäker på om mina skulle palla en hel klippning, och som tur var hittade jag ett par som nog passar med min kinaklippare.

Så efter att ha ätit lite lunch ska jag snart ut och starta klippa det. Hoppas hon är på bra humör idag så jag får till det vid ansiktet och sånt..


20161008


20161009

Lördag morgon. Evve är på smidesclinic så jag är ensam. Dagens plan är att äta frulle/lunch, åka in till stan, gå till ridbanan med Pajs och sen fixa hagen. Sker det inte har jag ju en backup dag imorgon. Älskar helg!


20161007

Äntligen hemma efter en lång arbetsvecka. Dagarna känns långa men tiden går som ändå så snabbt på nå sätt.. Ska äta mig ett äpple och sen bege mig ut med Paj. Stora planen för helgen är att fixa iordning lilla hagen så den kan användas igen. Grenen som blåste ner drog sönder staketet lite..


20161006

Vart själv idag igen. Evve blev kvar en natt till för att fixa bilen. Förhoppningsvis kommer nån del imorgon så allt blir klart. Är sjukt trött och har gått och lagt mig. Klockan är, håll i hatten, hela 20.53! Trötthet blandat med tristess och att wifit la ner så netflix inte ville vara med längre. Nåväl, börjar 0630 imorgon så det är väl lika bra..


20161005

Evve och Kenzo är i Ulricehamn och jobbar så jag är hemma själv. För tillfället ligger jag och har rullat in mig i värmefilten för att överleva kylan. Tidigare var jag och lekte lite med Paj och det gick faktiskt rätt bra idag. Sagt det förr men det är pissigt att rida och försöka träna något när man inte har något ordentligt underlag. Men hon gjorde rätt bra ifrån sig ändå


20161004

Så vad som hänt på senaste. Förra veckan var jag och Johanna på Kent. Svinbra och jag är så glad att vi åkte!

Ihelg var vi i Ulricehamn på fest hos Kim. Det innefattade både 5 kamp (mitt lag vann givetvis), kräftätning (för dom andra, jag fick apgod paj, gratäng och fyllda paprikor), och en hel del singstar givetvis. Det var en mycket trevlig helg med mycket folk!


20161003

Ny vecka än en gång. Nu har jag i alla fall tagit tag i ridningen igen. Blev ett helt okej pass med Pajs. Hon brukar alltid vara lite extra arbetsvillig när hon stått ett tag.. Jobbade mycket mjukgörande och fattningar, får allt ta det lugnt i början


RSS 2.0