20160720

Imorgon åker jag till Frankrike. Hejhopp! Lillan kanske blir en häst rikare så håll tumme!


20160718

Lördagens känsla var inte riktigt lika bra som fredagens. Hon kändes något mer spänd och jag fick inte riktigt loss hennes vänstersida under värmningen. Men inne på banan kände jag ändå att jag kunde trycka på henne något mer än jag gjorde i fredags och det gick bra, inget flippande. Även att Evve ninjade på läktaren och filmade utan att jag visste att hon var där, och på filmen ser det ändå helt okej ut. Så nästa gång blir det att pusha oss ännu mer, speciellt på volterna!
Slutade i alla fall med en förstaplacering i vår klass på lördagen. Och som sagt, jag är väldigt väldigt nöjd med henne under helgen. Första gången det verkligen kändes som att det blivit någon skillnad och att det jag gör verkar ge resultat!


20160715

Så var andra klassen också avklarad och vi är hemma på paus ett par timmar. Första var ju en any bit any age så jag red på tränsbettet, i den här fick jag dock inte det. Hon kändes lite sisådär på framridningen så jag ställde in mig rätt fort på att behöva korrigera henne och nolla oss. Men innan klassen fick vi rida inne på arenan och jag spenderade endel tid i det läskiga hörnet, bara skrittade runt och mutade henne med godis. Vet inte om det var det eller vad som funkade, men ritten gick jättebra! Hon kändes lite spänd, men ändå att hon lyssnade på mig och tryckte inte så hysteriskt så som hon brukar. Pushade inte henne så mycket bara för att hon kändes så pass bra och jag ville hålla kvar den känslan. Babysteps Babysteps! Målet var, som alltid, att ta oss runt och det gjorde vi allt. Gjorde det till och med med en score på 66 så det var jätteroligt! Är verkligen supersuper nöjd med henne idag.


20160715

Första ritten avklarad. Red lite egen väg då jag gjorde volterna tvärt om, men det gör inget för jag är supernöjd med lille Pajs! Lite stirrig på nedre volten men inte alls så som det brukar vara. Resten gick riktigt bra (för att vara oss då) och jag gick av banan med en mycket bra känsla. Nu pausar vi lite med hö tills nästa klass om typ en timme


20160714

Efter världens kortaste semester hemma i Pajala är man tillbaks till verkligheten igen. Hade det hur bra som helst och det är alltid underbart att komma hem. Jobbat igår och idag men är ledig imorgon igen. Idag är det fullt ös. Jobbat som sagt, vart på axvall och startanmält mig, hem och packat bilen, ska snart iväg på visning, sen hem och äta middag, packa häst och åka på paid warmup. Fullt ös alltså...


RSS 2.0