20170228

Så lite info som ska ut kanske. Förra veckan var lite hektisk, fick på torsdagen veta att jag fått nytt jobb! Jag och Evve har under ett tag funderat på att lämna Skara och ta oss till Jönköping istället. Nytt, lite större och närmare många vänner. Problemet var ju bara att jag var tvungen att ha ett jobb, Evve kan ju ta med sitt så för henne var det rätt lugnt. Har sökt endel under en period och i början på året kom det upp en tjänst jag verkligen ville ha, som skulle vara perfekt för mig! Som handläggare på jordbruksverket, avdelningen för djurskydd och hälsa. Sökte givetvis och dagen efter ansökningstiden gick ut fick jag mail om att dom ville ha en telefonintervju. Nervositeten uppenbarade sig! Under den intervjun sa dom att dom hemskt gärna ville träffa mig på en fysisk intervjuv så nervositeten fick leva kvar ett tag till. Dagen d åkte jag ner till jkpg och pratade hysteriskt i ungefär en timme och hoppades i efterhand att jag sa något vettigt. Och tydligen så gjorde jag det eftersom jag fick jobbet! 

82 personer sökte, 7 blev kallade till intervjuv och 4 fick tjänsten. Helt insane!! Är så himla glad, så den 13e mars är min första dag som statligt anställd på JORDBRUKSVERKET! 
Jobbar mina sista dagar på viking nu och eftersom jag har så mycket flex kvar skulle jag se till att försöka få ner det så mycket som möjligt = jobbar bara halvdagar fram till sista dagen den 9e mars. Gött


20170226

Har haft en riktigt awesome helg. Utgång i Skövde i fredags, började på Pinchos och sen vidare. Evve fick sin julklappsmiddag och vi hade även med oss Kim och Albin. Mycket kul! Igår gjorde vi verkligen inget mer än att äta pizza och kolla mello. Jo började med projekt rensaurgarderoben. Det projektet avslutades idag och resultatet blev en sopsäck till kupan eller liknande, och en sopsäck med lite plus till Sveriges brännbara sopberg. Skönt att få mer plats i vår minigarderob. 

Idag har vi vart duktigare och mer aktiva än igår, och förutom garderobsröj har vi fixat på gården, gjord en provisorisk lösning i Evves nya bil, rensat lite i stallet också och sist men inte minst har vi grillat till middag! Asgott och sommarkänsla!


20170223

Idag är en bra dag. En dag för en ny start. En dag med något att se fram emot. En dag som har gett mig sjukt mycket mer energi. 2017 har hittills varit det bästa året på länge med positiva nyheter från flera olika håll, jag älskar 2017! 


RSS 2.0