20160928

Fått finbesök av Maria och Emilia idag. Emilia var oerhört pratglad vilket var roligt, och en tur på Kajsa blev det också givetvis. Något mer har jag inte gjort med hästarna på ett tag, har inte haft någon som helst motivation. Kajsa är rätt nöjd med det med Pajs däremot, måttligt missnöjd kan jag meddela. Tycker lite synd om henne när jag går ut i hagen och ska kolla till dom och hon kommer i fullt ös, apspetsade öron och gnäggar.. Nå hon får ge sig till tåls ett par dagar till. Nästa vecka får jag nog ta tag i livet igen!

SåsKenzo älskar att vara med


20160927

Nyäten och lite nöjd. Var och handlade och passade på att panta lite burkar och så samtidigt. Nu slipper vi förhoppningsvis göra bådeoch i det närmsta. Huvudvärken från igår har lättat lite men hänger fortfarande kvar dock..


20160926

Var en trevlig och otrevlig helg. Albin kom på besök med sin polare Martin. Planen var att gå ut på stadt och kolla Otheas, vilket vi även gjorde. Dock fick jag ett gigantiskt magkatarrsanfall och pallade inte riktigt med. Även att klockan var runt 01 när vi åkte och dom hade inte börjat spela än, så det var något av en liten fail. Men kul med lite häng var det i alla fall. Gårdagen spenderades utan större aktivitet och i morse när jag åkte till jobbet hade jag fortfarande ont i huvudet. Envis värk som intresserar gav med sig trots tabletter så vid lunchtid gav jag upp och åkte hem. På detta har jag även en känsla i kroppen som jag inte riktigt kan avgöra om den beror på att jag mår illa eller om jag är hungrig.. Well förhoppningsvis går det över tills imorgon eller något..


20160922

Så var den här veckan också snart slut. Tiden går som så himla fort och man gör egentligen ingenting. Har ingen större lust att göra något heller och får nästan tvinga mig att gå ut och rida. När man väl kommit ut är det ju ingen fara utan roligt som vanligt, men motivationen ligger rätt lågt just nu tyvärr.. Vill bara ha något att se fram emot. Några nya planer att planera...


20160919

Ny seg vecka igång igen

Red Pajs idag men det kändes inte riktigt bra. Hennes ena sko var lös och den andra har vridit sig igen så jag skyller på det. Klagomål framfört till hovslagaren som skall fixa snarast. Skönt det i alla fall. Nåväl, nu är dagen äntligen slut!


20160914

Blev en tur till axvall igår. Var bara jag och Peter som åkte men det var trevligt. Sån himla skillnad det är på att rida på ordentligt underlag mot här hemma.. Blev inget avancerat men tyckte ändå vi jobbade på rätt bra. Lite spin, lite galoppjobb, lite övergångar. Dessutom stod hon jättefint (igen) både dit och hem. Nöjd matte!


20160912

Har vart duktig och sammanställt resultatet från KMet och bokfört augusti. Gött. Då är det klart inför styrelsemötet på söndag. Nu får jag såsa en stund innan det är dags att sova
 
 
Var på ridbanan med Pajs idag. Gick sådär. Fick inte riktigt till det så som i lördags och hon var lite ofokuserad pga diverse ridhusbyggen och andra hästar men men. Det kan ju inte alltid vara perfekt heh...

20160912

Så var helgen över och det blev måndag igen.. Var dock en bra helg. Fredag var lugnt hemma som sagt. Softade med hundarna och kollade massa Californication. Lördag var det clinic. Sjuuuukt varmt så både jag och Pajs var svettiga efter uppvärmningen. Men det gick bra. Första passet fokuserade vi mycket på spinnen. Dels få henne att inte bli så förbannat upprörd över spin, och dels lyckas få upp bogen lite bättre. Jobbade en hel del på att ta det lugnt både i spinen och efteråt. Hon har en sån tendens att slå på hysterin för minsta lilla. Men det gick rätt bra. Andra passet blev lite mer galoppjobb. Hålla överlinjen istället för att gå emot bettet och hitta på egna saker. Gick helt okej det också. En bonus på allt var att hon stod jättefint i transporten både dit och hem. Åt och tittade ut lite. Men inga vilda försök att kasta sig över bommen eller trampa frenetiskt hela vägen. Stod till och med rätt chill på grusvägen. Så överlag var jag riktigt nöjd med henne!
 
 
 

20160909

Äntligen fredag! Mitt humör höll på att gå över till hysteri på jobbet när jag och Terese försöker se positivt på saker..

Blev en tur med Pajs idag men hon var inte riktigt på humör. Det där med att släppa efter var inte riktigt hennes grej idag. Men mot slutet gick det liiite bättre så vi nöjde oss med det. Men i rättvisans namn är det inte allt för enkelt för henne att jobba ordentligt på det underlaget hemma.. Får väl se hur det går på clinicen imorgon istället.

Evve och Anna är inne i stan och hänger med hovslagare. Dom ska på föreläsning imorgon så jag är hemma ensam med hundarna. Lilla Asta är på besök


20160908

Haft dubbelt finbesök idag. Först Maria, och sen Maria och Emilia som fick glida runt lite på Kajsa. Trevligt med lite socialt umgänge for a change. I övrigt en seg dag men imorgon är det fredag! (Rim intended)


20160908

Har gått rätt bra med Pajs på sista tiden. Har jobbat med massa basicsaker (som hon iof borde kunna vid det här laget men inte kan pga dålig ridning heh)
På lördag är det Lasseclinic vilket ska bli kul. Ska bara klara av två arbetsdagar till först...


21060904

Vi åkte in till Skara by. Tänkte att det kunde va trevligt att titta om folk och ta ett par bärs. Vad hände? Jo allt var stängt. Verkligen allt. Kul en lördag


20160901

Gick till ridbanan tidigare i veckan. Det blåste ute och Pajs var något hysterisk och inte direkt sugen på att jobba. Tränade iaf mycket på att hålla tempot även på raka spår och även på långa tyglar. Gick rätt bra på slutet faktiskt så det var ju gött


RSS 2.0