20130413

Eftersom den dumma bloggappen inte vill funka så blir det inga bilder. Är alldeles för slö för att orka koppla ihop telefonen med datorn just nu
 
I torsdags gick det så jävla bra att rida! Fattningarna gick hur fint som helst, Staffans tips har verkligen gjort guld! Testade även på byten som vi inte gjort på hela året och visst, dom satt mycket mycket bättre än förra året! Inte klockrena, hon var lite efter i bak, men inte alls samma rus och sparkande som det lätt blev förra året. Lille superhäst!
 
Igår var vi som sagt på AstraZeneca och kollade på deras försöksdjur. Är som så himla kluven till det där. Känner inte riktigt att jag orkar formulera något seriöst om det just nu, det får bli en annan dag..
 
Har i även börjat städa hagarna ordentligt. Fått visat hur traktorn funkar (den är ju lite från stenåldern) så imorgon ska det tömmas hejvilt!
 
Ikväll är det ju sittning som sagt. Ska åka in till stan om en liten stund men tror att jag måste vila lite först. Känner att vara vaken till mitt i natten och kolla Sin City, kliva upp tidigt för att mocka hagar och stanna uppe hela natten igen kanske inte är den bästa kombon så det får alltså bli en strategiare
 
Ok kan bju på en gammal bild...
 
 

Kommentarer
Postat av: LIna

Åh vilken fin bild! :)KRAM!

Svar: Tack gullet :)
Linnea

2013-04-16 @ 20:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0