20141020

Inatt fick vi oväntat besök. Historien om den vilsne lastbilen återupprepades. Denna gång var det en stackare från Grekland som flyttat till Estland för att finna lyckan i åkeribranchen. Han var på väg till någon soptipp men hans gps hade lett in honom till oss (ska man ta det som en pik?). Strax efter 00 inatt rullade han sakta in på gården och satte sig rätt rejält brevid hagen. Eftersom det regnat rätt mycket och hans bil var maxlastad var det inte den bästa kombon.. Vi försökte hjälpa och ringa bärgare men dom kommer inte ut om inte själva åkeriet eller försäkringsbolaget hör av sig, vilket är förståeligt. Stackars greken fick inte tag på någon eftersom klockan var sent.. 

Kunde i alla fall cykla till jobbet imorse och Evve blev hämtad av Hasse. Pratade lite snabbt med Göran tidigare och jag fattade inte riktigt hur det hade löst sig men tillslut hade bärgaren kommit och dragit loss honom. Dom hade fått dra han baklänges ända ut till asfaltsvägen eftersom det inte går att köra in och vända på gården..
Den stackars greken  var övertygad om att han var tvungen att betala bärgningen själv och skulle få sparken. Det var verkligen jättesynd om honom.  Han hade kommit loss strax efter 14 idag i alla fall och var borta när jag kom hem från jobbet..

Sist vi fick en lastbil såg det ut såhär



Lite tight och med sommardäck..


Nu blev det inte riktigt lika närgånget på huset, men bra djupa spår i kanten av vägen..


Per har redan vart här och grusat på vägen men den var rätt bra slirig att cykla på imorse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0