20140825

Hur var helgen då? Jotack skitbra som sagt.
 
 
Åkte ner på fredagen och var framme på hotellet runt 21. Då blev det inte mycket action, lite vin på rummen och planering av lördagen..
Lördag morgon åkte vi in till stan efter en  hotellfrulle som tyvärr saknade plättar och obegränsat med philadelfiaost men mätta blev vi ändå. Började med att gå runt lite på stan i väntan på att Tivoli skulle öppna.
 
 
När klockan blivit tillräckligt mycket gick vi dit och lallade runt ett par timmar. Vi åkte allt som gick att åka, åt mat, drack varm choklad och öl, blev blöta av ett hastigt ösregn och skrek oss hesa. Mycket kul trots att det inte var så stort jag trodde att det skulle vara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter vi var klara med Tivoli gick vi längst med Ströget och kollade på folk och saker. Dock var det väldigt mycket folk trots att vädret var lite semitrist och det inte längre är högsäsong. Kändes även skönt att inte shoppa något utan mer bara kolla på stan istället. 
 
Dansk vandalisering...
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaks till hotellet gick vi ner till poolen. Det var en fin relaxavdelning med bubbelpool och vanlig pool som var perfekt tempererade och vi badade länge. Eller nej, det var en lögn. Det fanns en pool som var iskall, vi kastade oss i, frös ihjäl och sprang in i bastun för att överleva. Där fanns det dock inget att kasta vatten med så vi fick glatt nöja oss med den värme som fanns. Nåväl. Bättre än inget i alla fall och vi badade som sagt lite grann i alla fall..
 
På kvällen käkade vi middag på hotellet eftersom det låg en bit utanför stan verkade det inte som att det fanns så mycket annat att välja på heller. Donken fanns i och för sig på andra sidan vägen men det är ju sådär roligt... Alla var i alla fall sjukt trötta så det kändes likabra att ha nära hem. Sov som små grisar. 
På söndag käkade vi frukost, nu fanns det plättar som dock endast var till för barn, men vi snodde några ändå. Tänkte att om någon kom och sa nått kan man ju alltid säga att man är gravid och har ett barn i magen, dock slapp vi det och det verkade även vara fler som snodde barnmaten så.. Philadelfiaosten saknades dock även denna dag...
 
 
Sen bar det av till Sverige igen och det är som alltid skönt att komma hem trots att man haft det riktigt bra borta
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0