20130303

Har vart sjukt fint väder idag! Hoppas att all is på gården smälter bort. Var lite risky när jag skulle köra iväg med Paj för hela vägen ut till stora vägen är som en isgata, men det gick fint.
Var ju på brobacken och red för Staffan. Är så sjukt bra att ha honom som tränare eftersom 1 Jag gillar hans sätt att tänka. 2 det funkar skitbra på Paj. 3 han har samma åsikt som jag om hjälptyglar (snabb fuskväg som inte håller i längden). 4 Han är ju domare så han kollar med domarögon när man rider och ger massa extra tävlings tips och råd. 5 Han har ett sånt mjukt sätt. 6 Han förklarar verkligen varför han vill att man gör vissa saken och inte bara säger "gör si, gör så". 7 Han är väldigt noga med grunderna!

Idag trailade vi. Grind, bro, bommar och box funkade bra! Däremot är det svårare med sidepass och ryggning, men bara åt höger. Vänster går fint men höger blir svårare. Men nu har vi fått mer att träna på.

Han gav oss mycket beröm för dom framsteg vi gjort sen första gången. Sa att det gick väldigt fort för oss så det var ju jättekul att höra!
Paj var duktig och lyssnade fint, fick dock be om lite fokus när hon kände av korna och blev lite taggad på dom haha.

Även transporten gick super. Slängde på transportskydden bara för att testa och hon brydde sig inte de minsta. Har haft på dom på gången tidigare och tyckt att det vart lite läskigt, men nu var det noll reaktion. Lastningen både dit och hem gick utan problem, och också att stå och vänta i transporten medans jag byggde banan och kollade lite efteråt när dom andra red. Sjukt kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0