20130113

Gårdagen alltså
 
Började med att Jonna ringde och berättade att hon skulle komma på spontanbesök. Jag och Maria hade tänkte åka till Skövde och shoppa lite, så Jonna fick helt enkelt joina.
 
Först kikade dock BG lite på min bil. Lamporna har ju levt, eller snarare inte levt, sitt egna lilla liv. Det har bara vart blinkers och bromsljus som funkat. Testade min bil på ett annat släp i förrgår och det visade sig att det var samma sak där, alltså satt felet i min bil och inte i mitt släp. 
Men han kollade, mätte och pillade och kom fram till att han nog visste vad det var för fel och att han kunde fixa det. SUPER! Så han tog min bil och åkte till Götene där han kunde jobba inomhus istället för ute på min kalla gård. Jag och Maria åkte med deras bil till Skövde och mötte upp en yr Jonna. Gick på stan, kollade på grejer, hittade lite saker jag behövde vilket vad bra. Bland annat en kalender för det här året så nu har jag koll på saker och ting igen!
När vi kände att vi var klara i stan åkte Jonna hem och jag och Maria hem till henne och BG. Han trodde att han fått ordning på bilen och att lamporna skulle lysa som dom ska. Fixade hennes hår och följde med och hälsade på Sunny och Pärlan. Pärlan har vuxit sjukt mycket sen jag såg henne sist på Greva i somras och kommer nog bli superfin när hon blir stor!
Sen åkte vi tillbaks hem och eftersom BG fart iväg till kompisar och jag inte hade mycket att göra hemma stannade jag och fettade pizza och kollade på film. En riktig heldag alltså och det var trevligt som alltid!
 
När jag kom hem mitt i natten kunde jag inte hålla mig utan fick lov att koppla på släpet och kolla och det lyste precis som det skulle. Jag blev så glad så jag nästan ville fälla en tår haha. Är så himla bra med händiga människor i sin närhet!
Och nu när det funkar så kan jag åka och träna imorgon. YEY!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0